Senioren
5 december 2019
HVCH Vrouwen 1 wint van koploper!
Lees verder...

Afgelopen zondag speelde HVCH Vrouwen 1 tegen de koploper, Bekkerveld Vrouwen 1. Wil HVCH mee blijven doen in wedstrijd voor de koppositie, moet er deze wedstrijd gewonnen worden.

De eerste paar kansen van de wedstrijd waren voor Bekkerveld. Na twee minuten spelen, redt Danique van Venrooij een 1 op 1 situatie met haar voet. Deze redding was het begin van een geweldige wedstrijd van Danique, waarin de keepster de uitblinker van de wedstrijd werd.

HVCH en Bekkerveld waren redelijk aan elkaar gewaagd. Beide teams creëren in de eerste helft verschillende kansen, waarvan er geen benut werden. In de tweede helft werd Bekkerveld de bovenliggende partij, maar aan scoren kwamen ze niet toe.  Ondanks dat Bekkerveld sterker was in de tweede helft, weet HVCH goed haar kansen te benutten. Want halverwege de tweede helft scoort Ruvienne Crutsen, op aangeven van Lisse Zondag, de 1-0 voor HVCH. De verdediging in samenwerking met de keepster van HVCH zorgde ervoor dat het bij een 1-0 bleef, en HVCH verkleind hiermee de achterstand naar twee punten op de nummer één.