Senioren
11 december 2022
HVCH wint Wild Winter Kermis
HVCH – Venray 1-1 lees verder

HVCH 1 speelde deze zondag een meer dan vermakelijke wedstrijd thuis tegen Venray. De nummer 6 tegen de nummer 7 – allebei promovendus-  lieten beiden zien een aanwinst te zijn voor de 4e Divisie.

Het werd uiteindelijk 1-1, een uitslag waarmee beide teams prima konden leven. Voor rust was HVCH ‘in control’ met een 1-0 ruststand tot gevolg. Na rust  speelden beide teams voor de overwinning en verdiende Venray ook de gelijkmakende 1-1 eindstand.

Het was een wedstrijd die je als toeschouwer graag wilt zien: inzet, passie, wil om te winnen, respect voor elkaar, tactisch vernuft en ook technische hoogstandjes. Scheidsrechter Kok en zijn assistenten verdienen ook een compliment: het spel aanvoelen, door laten spelen waar mogelijk en nul kaarten. Chapeau!

Voor rust was het Milan Raijmaekers die weer attent was bij een strakke voorzet van gelegenheidsaanvaller Yannick van den Berg. Na rust maakte Bram Vievermans namens Venray knap gelijk, 1-1. Mooie goal, verder niets over te zeggen. Beide teams bleven spelen op de overwinning. Veel vermaak, kansen  en spanning. Top! Met dit gelijkspel blijven HVCH en Venray keurig meedoen in de subtop, halverwege de competitie.

Na de vervroegde wedstrijd ging HVCH 1 de kantine in als organisator van de Wild Winter Kermis. Ook daar lieten ze zien dat een vereniging meer is dan het eerste team: in ongekend enthousiasme draaide het rad, bleef het gezellig en werd het laat.

De dames van Vrouwen 1, 2 en 3 verkochten de loten in de kantine. Dit nadat Vrouwen 1 al een lange en vroege reis naar Zuid-Limburg gemaakt had en -helaas- zonder punten teruggekomen was. In Landgraaf werd met 1-0 van Schaesberg verloren in een slechte wedstrijd. De Vrouwen blijven wel keurig derde op de ranglijst.

Een speciaal woord van dank aan de selectie van HVCH1 voor de organisatie van de WWK en Vrouwen 1,2 en 3 voor de ondersteuning. En natuurlijk dank aan alle Heesche sponsoren! Ook hier weer: Samen zijn wij HVCH!