Jeugd
25 april 2023
HVCH zoekt hoofdtrainer MO20!
Bekijk deze vacature...

De meiden van HVCH vragen u aandacht voor het volgende verzoek:

 

De Technische commissie Vrouwen en meiden is op zoek naar een trainer (man/vrouw) voor de Meisjes Onder 20 in het seizoen 2023-2024.

HVCH heeft een vrouwen en meidenafdeling die aan de weg timmert en voor de toekomst klaar wil staan. Onze vereniging heeft het dorpse gevoel, maar kan toch op hoog niveau presteren. Dat is waar wij trots op zijn en wat we willen behouden.

 

Onze vrouwen en meidenafdeling is momenteel bezig om de volgende stappen te zetten om meer stabiliteit in het aantal leden en teams te bereiken. Om meiden te ontwikkelen voor ons eerste elftal - uitkomend in de eerste klasse zondag - moet er balans komen in het aantal teams en leden. Hiervoor hebben wij op 24 maart een meidenavond georganiseerd om meiden kennis te laten maken met voetbal en HVCH. Ook organiseert HVCH onder de vlag van de KNVB op 10 juni de Final League, hét eindtoernooi voor de meisjesjeugd.

 

Voor het volgend seizoen zijn wij op zoek naar een enthousiaste en het liefst gediplomeerde trainer (m/v) die het hoogste meidenelftal, de MO20, wil trainen en tijdens de wedstrijden begeleiden. Diegene moet wel affiniteit hebben om meiden te trainen en ontwikkelen. Daarnaast zal deze persoon de trainers van de lagere elftallen ondersteunen in het trainingsvak. De trainingen zullen op de zelfde dag als ons eerste vrouwenelftal zijn, zodat de samenwerking tussen de trainer van Vrouwen 1 en de MO20 goed aansluit. Je wordt geacht om de MO20 naar het volgende niveau te brengen, zodat de aansluiting naar Vrouwen 1 kleiner wordt.

 

Ben jij degene die wij zoeken? Stuur dan een mail naar tcvrouwenmeiden@hvch.nl en je wordt uitgenodigd voor een gesprek.

Laatste programma en uitslagen
Jeugd Senioren
Eerstvolgende wedstrijd HVCH 1
zaterdag
25 mei
18:00 uur
HVCH
Best Vooruit
Eerstvolgende wedstrijd HVCH VR1

Geen wedstrijd op het programma.

Mijn teams
Klik op wijzig om 'Mijn teams' te bewerken.
Hoofdsponsor
Hoofdsponsor Jeugd
Hoofdsponsor Vrouwen