Algemeen
19 juni 2021
In memoriam Martien Arts
Lees verder...

Helaas ontvingen wij opnieuw bericht van een (plotseling) overlijden van één van onze leden. Dit keer van Martien Arts.

 

Martien was een zeer gewaardeerd lid van R.K. Sportvereniging H.V.C.H. Hij heeft vele jaren verschillende functies bekleed binnen HVCH en vele taken verricht. Martien stond altijd klaar voor de club. Voor zijn tomeloze inzet is Martien daarom in 2016 ook uitgeroepen tot verenigingsman, een titel die alleen kanjers van vrijwilligers mogen dragen. Martien heeft o.a. zelf gevoetbald en is lange tijd leider geweest. Veel tegenstanders zullen hem kennen als gastheer op de zondagmorgen. Maar bovenal was hij jarenlang voorzitter van onze Vriendenkring, waar hij onlangs stopte als voorzitter. Hij stopte zeker niet als actief lid. Zo was hij vorige week nog op het sportpark om te kijken of onze klussenploeg op dinsdagmorgen weer opgestart kon worden na de coronaperiode.

 

Helaas zullen we Martien na 51 jaar(!) lidmaatschap moeten gaan missen binnen de club. We zijn Martien zeer veel dank verschuldigd voor alles wat hij voor HVCH heeft gedaan.

 

We zijn in gedachten bij zijn familie, die met dit verlies om moet gaan. We wensen zijn familie alle steun bij dit grote verlies.

We zullen Martien nooit vergeten.

 

Bestuur en leden HVCH

Laatste programma en uitslagen
Jeugd Senioren
Eerstvolgende wedstrijd HVCH 1
zondag
05 dec.
14:00 uur
HVCH 1
Leones 1
Mijn teams
Klik op wijzig om 'Mijn teams' te bewerken.
Hoofdsponsoren