Jeugd
26 april 2019
Internationaal toernooi in paasweekend
Afgelopen weekend (20 en 21 april) organiseerde HVCH, Prinses Irene en Berghem Sport samen met Euro Sportring een internationaal jeugdtoernooi. Dat vanaf dit jaar bekend staat als Brabant Open. Het werd een geweldig toernooi! De JO 15 gingen in Kroatiƫ naar een internationaal toernooi.

Op de sportvelden van HVCH, Prinses Irene en Berghem Sport kwamen naast eigen teams, ook teams uit België, Denemarken, Duitsland, Engeland en Frankrijk samen om te voetballen. Maar liefst 21 teams van HVCH hebben voetbalervaring op internationaal niveau opgedaan en sommige teams hebben het ontzettend goed gedaan in het deelnemersveld.

Dankzij de inzet van heel veel vrijwilligers werd het een geweldig voetbalfeest waar we als club heel trots op mogen zijn !

 

De JO15 reisde af naar Kroatië om daar deel te nemen aan een internationaal toernooi (ook georganiseerd door Euro Sportring). Met een eigen bus vol met spelers,begeleiding en supporters (51 personen) zijn zij woensdag afgereisd naar Porec. Alle drie de poulewedstrijd tegen oa Zwitsers en Italianen werden gewonnen. Uiteindelijk zijn ze 4e geworden in een deelnemersveld van 16 ploegen.

Laatste programma en uitslagen
Jeugd Senioren
Eerstvolgende wedstrijd HVCH 1
zondag
05 mei
14:30 uur
HVCH
Unitas'30
Eerstvolgende wedstrijd HVCH VR1
zondag
12 mei
12:15 uur
HVCH VR1
FC Tilburg VR1
Mijn teams
Klik op wijzig om 'Mijn teams' te bewerken.
Hoofdsponsor
Hoofdsponsor Jeugd
Hoofdsponsor Vrouwen