Algemeen
19 oktober 2018
Introductie HVCH Clubcard
Binnenkort starten we met het uitgeven van de HVCH clubcard. De HVCH clubcard vervangt niet alleen de seizoenkaart maar is tevens een betaalkaart voor in de kantine. Zo heb je dus geen cashgeld of pinpas meer nodig; wel zo veilig en gemakkelijk. Alle leden ontvangen éénmalig gratis een HVCH clubcard. Binnenkort ontvang je een mail met instructie. Lees hier verder.

De HVCH clubcard is  voor alle leden van HVCH,  voor leden van SPH en voor leden van de Club van 50.
Andere HVCH volgers kunnen tegen betaling een HVCH clubcard ontvangen. 
Interesse in een clubcard? Neem  contact op met het secretariaat van HVCH via secretaris@hvch.nl

In het speelweekeinde van 27 en 28 oktober zal voor elk team een  enveloppe klaarliggen met  clubcards.
Oproep aan de teamleiding is dan ook om de enveloppe zo snel mogelijk af te halen bij het wedstrijdsecretariaat en deze te controleren op volledigheid. Mis je een clubcard dan kan het zijn dat je ook  actief bent bij een ander team (bijv. als leider of leidster).  Check eerst of daar je clubcard tussen zit. Mocht je als speler/speelster of leider/leidster toch geen clubcard hebben ontvangen, laat dit ons  weten via het email-adres : clubcard@hvch.nl


SPH en de club van 50 zullen de clubcards zelf verdelen. Voor de overige leden worden clubcards uitgereikt op afhaaldagen of avonden. Communicatie op de website volgt hierover nog. Ben zuinig en voorzichtig met je clubcard.  Je clubkaart is geldig zolang je lid bent en is niet meer seizoensgebonden. Vervangende kaarten kosten bij verlies € 5,00.

Op de site van HVCH lees je meer informatie en instructies over het registreren en opwaarderen van je clubcard. Ook is een KNIP app beschikbaar in de App store en Google Play. Wel zo makkelijk.


Mail ontvangen:
Binnenkort ontvang je een mail met daarin een aankondiging en instructie om je clubcard te registreren. Het e-mailadres is automatisch vanuit de voetbal.nl app aangemaakt. In een paar stappen kun je online via www.mijnkniponline.nl of via de Knip app je clubcard eenvoudig registreren en opwaarderen.

Geen mail ontvangen:
Het kan zijn dat je wel een clubcard ontvangt maar geen mail met een instructie. Om je clubcard te registreren is een emailadres nodig. Deze ontbreekt dan nog. Om toch te kunnen registreren ontvangen we via clubcard@hvch.nl dan graag de volgende gegevens van je: naam, e-mailadres en je cardnummer. Wij zorgen dan dat je e-mailadres gekoppeld wordt aan je clubcard.
Na deze koppeling kun je ook weer via www.mijnkniponline.nl of de Knip app registreren en opwaarderen.

De voordelen van de HVCH Clubcard op een rij:
• Gemakkelijk en snel betalen, geen gedoe meer met contant geld
• Overal inzicht in saldo en verbruik, vanaf uw smartphone en computer
• Betrouwbare en controleerbare betaalmogelijkheid voor uw kinderen
• Makkelijk saldo opwaarderen
• Bij verlies van je pas behoud je je saldo. Belangrijk is wel om tijdig je clubcard te blokkeren.
  Je tegoed wordt overgezet naar de vervangende kaart

Laatste programma en uitslagen
Jeugd Senioren
Eerstvolgende wedstrijd HVCH 1
zaterdag
20 apr
18:00 uur
HVCH 1
Woezik 1
Mijn teams
Klik op wijzig om 'Mijn teams' te bewerken.
Hoofdsponsoren