Jeugd
10 september 2021
Investeringen in de toekomst!
Lees meer...

De jeugd heeft de toekomst! Om de jeugdopleiding verder te professionaliseren is enige tijd geleden besloten gebruik te gaan maken van de VTON app voor de trainingen. Het goed gebruiken van de VTON trainingsstof start met de juiste benodigde materialen. In dat kader is er met een aantal trainers gekeken naar de behoefte. Dat heeft er toe geleid dat er extra materialen zijn aangeschaft. Vanaf heden zijn bij de Jo8 t/m Jo12 teams en de Jo13-1 de volgende zaken verstrekt:

·       Hesjes in 2 kleuren per team. Met dank aan Paul en Maggy Peters worden deze gesponsord door Becoss! Ook deze bestelling loopt nog; dus graag nog even geduld. Er zullen 6 en 8 hesjes in de locker worden gelegd. Vanaf de Jo11 is zijn dit er 8 en 10 stuks. Ze zijn bedoeld voor de training, maar ook voor wedstrijden waarbij de tegenstander een gelijkende shirtkleur heeft.

·       36 hoedjes in 3 kleuren. Bij sommige teams worden nog houders toegevoegd. Die staan op nalevering, maar volgen snel.

·       Er zijn extra ballen verstrekt. Naast de 8 ballen in het ballenrek zijn 3 nieuwe ballen in de lockers toegevoegd.

 

Daarnaast gaan we als bestuur bekijken op welke manier we extra voorzieningen (zoals goals etc.) op de velden kunnen faciliteren.

 

Namens het bestuur en de jeugdleden van HVCH: Bedankt Becoss voor jullie mooie sponsoring!

 

Laatste programma en uitslagen
Jeugd Senioren
Eerstvolgende wedstrijd HVCH 1
zondag
28 aug.
14:30 uur
Unitas'30
HVCH
Mijn teams
Klik op wijzig om 'Mijn teams' te bewerken.
Hoofdsponsoren