Jeugd
28 februari 2024
JO15-2 bedankt 3 sponsoren
Lees verder...

Becoss

Vanuit Becoss hebben we trainingspakken, tassen en tenues gekregen! 

Becoss is een onafhankelijk werving- en selectiebureau dat zich met haar activiteiten volledig focust op specifieke segmenten van de arbeidsmarkt. Zij publiceren en creëren een helder overzicht in alle vacatures, beheren de binnenkomende sollicitaties en matchen kandidaten met het vacaturedossier. Deze positief onderscheidende werkwijze en verfrissende opvattingen hebben ertoe geleid dat Becoss, een begrip is geworden in de arbeidsbemiddeling.

 

TOTALStone Nederland 

Vanuit TOTALStone hebben we trainingssets (zomer en winter) die wij dit seizoen mogen lenen! 

Waar ooit de basis van wandafwerking begon, zijn ze door de tijd heen gegroeid, niet alleen in de collectie en mensen, maar zeker ook in kennis welke ze tot op de dag van vandaag gebruiken. Van Retail tot prefab en alles wat daartussen zit. Vanaf het begin zijn ze altijd op zoek geweest naar mooie producten die ze kunnen toevoegen aan hun collectie. Alleen de beste producten zijn goed genoeg met een uitstraling die niet van echt te onderscheiden is.

Van natuurgetrouwe modellen tot de traditionele baksteenmodellen. Maar ook designmodellen, die het ene project onderscheidt van het ander. Alleen door een mooi product met de juiste verwerking ontstaat een perfect resultaat, en dat is waar TOTALStone NL voor staat!


Leeijen Finance 

Vanuit Leeijen Finance hebben we een inloopshirt gekregen!

Een actuele, overzichtelijke en duidelijke boekhouding is van groot belang. Dit neemt Leeijen Finance u graag uit handen! Leeijen Finance kan u helpen met de complete boekhouding, zowel bij het opzetten van de administratie als bij het bijhouden ervan. Dit kan u waardevolle tijd besparen die u eigenlijk liever in de onderneming steekt. Het maakt niet uit of u een startende of een gevestigde ondernemer bent. Nadat uw onderneming is opgestart, is het nut van een boekhouder niet opeens verdwenen. Een boekhouder kan steun blijven bieden. Ook als uw onderneming al goed op weg is.

 

Het is super fijn dat we zoveel sponsoren hebben.Mede door jullie (en het goede voetbal natuurlijk) zijn we al een eind gekomen. We zijn er heel erg blij mee. Ontzettend bedankt!

Laatste programma en uitslagen
Jeugd Senioren
Eerstvolgende wedstrijd HVCH 1
zondag
21 apr.
14:30 uur
Nemelaer
HVCH
Eerstvolgende wedstrijd HVCH VR1
zondag
21 apr.
12:15 uur
Nooit Gedacht VR1
HVCH VR1
Mijn teams
Klik op wijzig om 'Mijn teams' te bewerken.
Hoofdsponsor
Hoofdsponsor Jeugd
Hoofdsponsor Vrouwen