Jeugd
29 oktober 2020
JO17-2 blij met nieuwe sponsor
Lees verder...

TOTALstone Nederland sponsort nieuw voetbaltenue JO17-2

 

Waar onlangs de jongens van JO17-2 nog ieder in hun eigen voetbaltenue de trainingen volgden, vond TOTALstone Nederland het een mooi idee om ze te verassen en ze te voorzien van een nieuw (trainings-)outfit. Daar zal het team zowel tijdens de trainingen als met de voorbereidingen van wedstrijden plezier van hebben! Ook zien ze er natuurlijk fantastisch uit in hun nieuwe tenues...

 

TOTALStone Nederland heeft steengoede producten voor wand en plafondafwerking, voor het bekleden van objecten en creëren van specifieke decoratieve elementen. De natuurgetrouwe reproducties van baksteen, natuursteen, rotsblokken en gewelven zijn licht in gewicht en snel, schoon en eenvoudig te plaatsen. Door gebruikmaking van de juiste afwerkingsmaterialen ontstaat een naadloos geheel met een perfect resultaat.

Binnen en buiten, kelder of de zolder. Muren, plafonds, nieuwbouw of renovatie, strak, ruw of klassiek, alles is mogelijk. Op projectbasis voor bedrijven, maar ook particulieren zijn zij van dienst.

 

De jongens van JO17-2 verwachten veel plezier te hebben van de nieuwe tenues en rekenen op een mooi seizoen dit jaar, ondanks de Corona. Zet 'm op mannen !

 

Laatste programma en uitslagen
Jeugd Senioren
Eerstvolgende wedstrijd HVCH 1

Geen wedstrijd op het programma.

Mijn teams
Klik op wijzig om 'Mijn teams' te bewerken.
Hoofdsponsoren