Algemeen
3 april 2022
Jubilarissen 2021 en 2022 gehuldigd
Lees verder...

Normaal gesproken worden op de nieuwjaarsreceptie de jubilarissen gehuligd. Aangezien deze al twee jaar niet door heeft kunnen gaan vanwege corona, hebben we een andere manier bedacht om de jubilarissen alsnog in het zonnetje te zetten. Als je zo lang lid bent van de club, verdient dat wel wat aandacht. 
Op vrijdag 1 april werden alle jubilarissen van 2021 en 2022 samen met hun partner uitgenodigd in de kantine om samen met besturen van de Vriendenkring, Club van 50, SPH en algemeen bestuur hierbij stil te staan. Ook de ereleden ontvingen voor deze speciale avond een uitnodiging.

 

In totaal werden er 13 leden gehuldigd deze avond.

 

25 Jaar

 

Robin van Eldijk speelde zijn hele carrière bij HVCH. Nam een jaar geleden, na vele jaren vastebasisspeler van HVCH1 afscheid. Hij werd assistent trainer. Daar stopt hij aan het eind van dit seizoen mee, maar met een goede reden. Hij wordt namelijk vader. We zijn blij dat hij wel voor HVCH wat wil blijven betekenen, hij treedt toe tot de Technische Commissie, wat ook een belangrijke functie is.

 

Pieter Leeyen speelde bij de jeugd van HVCH, waarna hij doorstroomde naar de senioren. Ook Pieter draagt zijn steentje bij aan HVCH. Zonder Pieter waren de mooie letters buiten op de gevel niet aanwezig geweest.

 

Robert Leeijen, broertje van bovenstaande Pieter. Robert is speler van HVCH 4. Een goede voetballer, waarvan we overtuigd zijn dat hij een hoger niveau ook aan gekund had. Heeft ondertussen een mooi bedrijf op gebouwd waar hij heel trots op mag zijn. En wij zijn heel blij dat Robert niet te beroerd is om ook voor HVCH in de bres te springen als dat gevraagd wordt, zie o.a. het pannaveldje en ook nu zien we hem weer aan het werk bij de realisatie van het nieuwe terras.

 

Marcel Verstegen is actief geweest als speler tot 2019. Ook al is hij geen actieve speler meer, hij draagt HVCH een warm hart toe. Op zondag loopt er een team hartstikke trots rond in een tenue met Marvitech, het bedrijf van Marcel, op het shirt.

 

Rob Verstegen, speler van HVCH 13 en oudere broer van Marcel. Rob is nog wekelijks actief. Naast voetbal is hij al jaren actief als lid en sinds een tijdje als voorzitter van de vriendenkring.

 

Ken Broeksteeg, speler van HVCH 13.  Daarnaast ook al vele jaren als leider actief geweest bij de meiden. Daarbij een voorbeeld-leider, altijd zijn zaakjes op orde, sportief en positief. 

 

Maikel van de wetering is speler van HVCH 13. Als verdediger kreeg hij de bijnaam "Pitbull", hij kan zich echt vastbijten in zijn tegenstander. Je komt hem altijd nog wel een paar keer tegen voordat je als aanvaller van hem verlost bent. Hij krijgt ontwenningsverschijnselen als hij over de middenlijn komt. Zijn eerste doelpunt in de senioren laat dan ook al menige jaren op zich wachten.

 

50 Jaar

 

Willie van de Helm is al 50 jaar spelend lid en dat zijn er niet zo veel die dat kunnen zeggen. Speelt nog steeds in het 35+-team. Hij is actief naast het voetbal, haalt voor de Vriendenkring jarenlang oud -papier op, lid van de elftallen commissie, maar ook als er een klus gedaan moest worden, werd nooit tevergeefs een beroep op hem gedaan. Zelfs met de bouw van de nieuwe accommodatie.

 

Chris Ploegmakers is oud-voorzitter, erelid, koninklijk onderscheiden en wat kun je er allemaal wel niet aan toevoegen.

Als voorzitter deed hij de uitspraak 'ik ga  3 dingen in orde maken voor ik stop. Een kunstgrasveld, uitbreiding van de parkeerplaats en nieuwbouw.

 

Ook Jan van Zoggel heeft een grote staat van dienst binnen HVCH. Hij is lang actief speler geweest. Maar ook als trainer, coach, technische commissie jeugd... teveel om op te noemen. Maar naast zijn voetbalkennis maakte de club ook gebruik van zijn technische kennis. Als er stroomproblemen waren in het oude gebouw, konden we altijd op Jan rekenen. 

 

Wilco van de Berg is steunend lid en we waarderen het als iemand lid blijft van de club zonder actief lid te zijn. We hebben gezocht in Sportlink, maar hij was al gestopt met voetballen voor Sportlink in de lucht was. Zijn vader is een van de grondleggers van de Vriendenkring. Dat ook Wilco onze club een warm hart toedraagd, blijkt wel uit zijn jarenlange steun.

 

60 Jaar

 

Willie Broeksteeg, wel bekend als leider van onze Heren 1. Speelde zelf als rechtsbuiten in de Heren 1. Al meer dan 25 jaar leider van HVCH1 (we mogen wel zeggen samen met Annie), waarvoor een aantal jaar geleden een mooi feest werd gevierd. We hopen dat we aan het eind van het seizoen nog een mooi feestje kunnen vieren.

 

Hans Romme, wie kent hem niet? Onze legendarische barman, maar Hans is binnen de vereniging veel meer dan dat. Jarenlang actief speler en gevreesd door vriend en vijand met zijn kenmerkende knielap. Hij heeft vele botsingen meegemaakt, maar er is er waarschijnlijk niet eentje bij, waarbij Hans niet als eerste opstond. Maar naast barman is hij al jaren een gewaardeerd keeperstrainer bij de jeugd, de 1e knepen van het vak leren ze van Hans. Maar zelf staat hij ook nog op het veld, bij het walking football. Ook een manusje van alles , of het nu corona tijdperk is of niet, Hans heeft altijd karweitjtes bij HVCH. 

We hebben als bestuur nog iets bijzonder voor Hans. Momenteel wordt er een nieuw terras aangelegd, een plek waar Hans op zondag veel gewerkt heeft. We zullen het vernoemen naar Hans en omdopen tot het Hans Rommeplein. Als het terras klaar is, mag hij het naambordje zelf komen onthullen als dank voor als zijn werkzaamheden in onze kantine.

 

Helaas hebben een aantal jubilarissen om diverse redenen af moeten melden. We willen alle jubilarissen van harte feliciteren en hopen dat ze nog lang verbonden blijven aan onze mooie club. Samen zijn we HVCH!

Laatste programma en uitslagen
Jeugd Senioren
Eerstvolgende wedstrijd HVCH 1
maandag
06 jun.
14:30 uur
SV TOP 1
HVCH 1
Mijn teams
Klik op wijzig om 'Mijn teams' te bewerken.
Hoofdsponsoren