Senioren
22 oktober 2018
Juliana '31 te sterk voor HVCH
Lees hier het wedstrijdverslag.

In een bijna gelijk opgaande eerste helft met iets meer kansen voor Juliana’31, was HVCH in de 2e minuut dichtbij een treffer. Een prima genomen vrije trap van Joey Vissers werd met een katachtige reactie door de keeper uit zijn doel geslagen. In de 8e minuut echter kwam Juliana’31 op voorsprong door slecht verdedigen. Maar HVCH kwam 2 minuten later weer op gelijke hoogte, Robin Knapp zette op rechts goed voor en Mustafa Seddiqi tikte binnen: 1-1.

De 2e helft was snel gelopen, in respectievelijk 56e en 63e minuut stond HVCH op een 1-3 achterstand mede door o.a. niet goed

meeverdedigen op het middenveld. HVCH probeerde de bakens nog te verzetten, maar verder dan een lob tegen de paal van de ingevallen Lars van Lee kwamen ze niet. In de slotminuten werd het ook nog 1-4 door een door de keeper veroorzaakte penalty.