Jeugd
26 mei 2024
Kampioenschap voor de JO11-2
Lees verder...

Op 18 mei is de JO11-2 de competitie geëindigd zoals zij deze begonnen zijn: met kampioen worden! In de vierde en laatste fase van de competitie werd van alle tegenstanders gewonnen, altijd met een verschil van minimaal 3 doelpunten. Gemiddeld scoorde het team 6 (!) doelpunten per wedstrijd, al met al een topprestatie dus.

De titel werd in de laatste thuiswedstrijd uitbundig gevierd: na een wedstrijd waarin de tegenstander met “tiki taka-voetbal” op een 7-2 nederlaag werd getrakteerd, kregen alle spelers onder luid applaus van het publiek een welverdiende kampioensschaal en na een ereronde door de kantine was het tijd voor een drankje en friet.

Trainers Twan Vrijsen en Alfred Arts hebben, met hulp van Sebastiaan Carrasco als keeperstrainer, dit jaar van de JO11-2 een kampioensteam gemaakt zonder echte uitblinkers: een betrouwbare keeper en veldspelers die goed samen spelen en elkaar goed weten te vinden, hebben ervoor gezorgd dat het team makkelijk scoort en weinig doelpunten tegen krijgt. Het kampioenschap is dus een echte teamprestatie!

Naast de trainers bestaat het team uit Syb Brands, Xavi Carrasco, Lars Heesakkers, Brandon van Hout, Niek van Lith, Benjamin Pieterse, Jurre van Oort, Sepp Reijers, Micki van Uden en Ids Wijnen.

Laatste programma en uitslagen
Jeugd Senioren
Eerstvolgende wedstrijd HVCH 1

Geen wedstrijd op het programma.

Eerstvolgende wedstrijd HVCH VR1

Geen wedstrijd op het programma.

Mijn teams
Klik op wijzig om 'Mijn teams' te bewerken.
Hoofdsponsor
Hoofdsponsor Jeugd
Hoofdsponsor Vrouwen