Algemeen
5 februari 2019
Kantinezaken
Graag ieders aandacht voor de volgende twee kantinezaken: het verhogen van de consumptieprijzen en de aanscherping van het alcoholbeleid.

Zoals tijdens de nieuwjaarsreceptie al aangekondigd, zullen de consumptieprijzen (drank) in de kantine per 8 februari aanstaande verhoogd worden en wordt de controle op de leeftijdsgrens bij de koop en wederverstrekking van alcoholhoudende dranken verscherpt.

 

Consumptieprijzen:

De consumptieprijzen al een hele poos ongemoeid gelaten. Echter, nu nopen hogere inkoopprijzen, flesverkoop in plaats van glas, toename van het lage btw-tarief van 6% naar 9% en de toegenomen kosten tbv schoonmaak en onderhoud van de kantine, ons tot een verhoging van de prijzen. De verhoging bedraagt EUR 0,20 per consumptie, een mixdrank zal met EUR 0,30 per consumptie worden verhoogd. De prijzen voor koffie en thee worden overigens niet verhoogd.

Met een consumptiebon kan vanaf 8 februari een consumptie tot maximaal EUR 1,80 worden betaald.

 

Leeftijdsgrens alcohol:

Hierin is wetgeving duidelijk, NIX 18 ! HVCH gaat het uitgiftebeleid meer kracht bij zetten door de jongvolwassenen te verplichten een stempel te vragen bij de bar. Op vertoon van jouw identiteitsbewijs én na de vaststelling van de minimale leeftijd van 18 jaar, ontvang je van de barmedewerker een stempel op jouw hand. Deze stempel vergemakkelijkt het voor barmedewerkers, leiders en andere aanwezigen om vast te stellen of er sprake is van ongeoorloofd alcoholgebruik.

Zonder legitimatie en/of stempel zal er geen alcohol meer verstrekt kunnen worden aan jongvolwassenen, met name JO19-leden en eerstejaars senioren.

 

Wederverstrekking alcohol:

Ten aanzien van het wederverstrekken van alcohol aan minderjarigen zal een ‘zero-tolerance’ beleid gaan gelden. Leiders, ouders en/of leden van HVCH die zich hier aan schuldig maken, zullen bij constatering/overtreding een uitsluiting van deelname of bezoek aan activiteiten voor een periode van 30 dagen tegemoet kunnen zien.

 

Het bestuur van HVCH rekent op ieders begrip en medewerking ten aanzien van het verscherpte alcoholbeleid.

 

Laatste programma en uitslagen
Jeugd Senioren
Eerstvolgende wedstrijd HVCH 1

Geen wedstrijd op het programma.

Mijn teams
Klik op wijzig om 'Mijn teams' te bewerken.
Hoofdsponsoren