Algemeen
29 maart 2021
Let op de grasmaaier! Ze gaan de wei weer in
Lees verder...

Beste leiders, trainers (en spelers),

 

Het wordt weer lente en het gras begint te groeien. Binnenkort worden onze velden dus weer gemaaid door de robotmaaiers.

 

Al sinds de komst van de robotmaaiers hebben we veel problemen ondervonden met robotmaaiers die in de doelnetten terecht komen. Dat kost HVCH jaarlijks veel geld aan herstelkosten. En dan nog niet te spreken over de risico’s die het met zich mee brengt: als de mesjes (vergelijkbaar met scheermesjes) afbreken, kunnen ze in het veld blijven steken!

 

Losse doelen opruimen op daarvoor bestemde plaatsen

Dit kunnen we met zijn allen voorkomen door de losse doelen in de daarvoor bestemde vakken te plaatsen. Deze vakken zijn op het veld aangeduid met een krijtlijn. De plaatsen zijn op onderstaande plaatjes weergegeven:

 

 

 

Het bestuur is voornemens een aantal aanvullende maatregelen te treffen, zoals een duidelijkere aanduiding van een opstelplaats en het uitbreiden van het aantal opstelplaatsen. Daarover lopen gesprekken met de gemeente.

 

Opruimen, anders sancties

Vanuit het wedstrijdsecretariaat / materiaalbeheer wordt er op toegezien dat het team dat het laatst het veld met de losse goals heeft getraind, deze daadwerkelijk opgeruimd heeft. Mocht dat niet het geval zijn, dan wordt de leider/ trainer daar op aangesproken. Dat begint de eerste keer met een waarschuwing. Komt het vervolgens nogmaals voor, volgt een gele kaart. Bij de derde keer ontvangt het team de rode kaart en is de sanctie dat er de week er op niet getraind mag worden. Dat geldt voor alle teams, vanaf de Jo7 tot en met het HVCH 1.

 

Mocht je toch een robotmaaier in een doelnet aantreffen, neem contact op met het wedstrijdsecretariaat en ga niet zelf aan de slag. De mesjes zijn vlijmscherp en een robotmaaier zelf weegt ca. 80 kg.

 

Het is zaak om er met zijn allen voor te zorgen dat we in deze (financieel lastige) tijd HVCH niet op extra kosten jagen. Wij rekenen op jullie steun!

 

Het bestuur

 

Laatste programma en uitslagen
Jeugd Senioren
Eerstvolgende wedstrijd HVCH 1

Geen wedstrijd op het programma.

Mijn teams
Klik op wijzig om 'Mijn teams' te bewerken.
Hoofdsponsoren