Jeugd
1 november 2022
Lezing 'Mijn gamende kind' in De Pas
Lees verder...

Gamen is de #1 hobby voor heel veel kinderen… En de #1 opvoedkwestie voor heel veel ouders. Hoe zit die gaming industrie in elkaar? Hoe kan het beste worden omgegaan met schermtijd? Wat is gezond en ongezond gamegedrag? Bibliotheek Heesch organiseert de lezing “Mijn gamende kind” door Koen Schobbers op woensdag 9 november 2022 van 20.00 – 22.00uur in Cultureel Centrum de Pas te Heesch.

 

Koen Schobbers Koen is geboren en getogen in Heesch en begon in 2007 als eSporter met de game Trackmania. In 2017 werd hij de eerste eSporter met een topsportstatus en combineerde zo zijn studie geneeskunde met zijn eSport-carrière “Graag vertel ik mijn persoonlijke verhaal in Heesch. Hier wonen mijn ouders en ben ik opgegroeid. Op mijn zolderkamer is het allemaal begonnen” lacht Koen. Hij is auteur van het boek “Mijn gamende kind” en oprichter van Parents of Play. Dit is een platform voor ouders om met elkaar in contact te komen.

 

Week van de mediawijsheid
De Week van de Mediawijsheid heeft als doel mensen wijzer te maken op het gebied van de verschillende (digitale) media. Daarom heeft Bibliotheek Heesch, in samenwerking met Cultureel Centrum de Pas, Koen Schobbers uitgenodigd voor een lezing. “Na mijn lezing hoop ik dat ouders en kinderen frustraties en ruzies kunnen voorkomen. Als je beter bent geïnformeerd kun je samen betere keuzes maken” zegt Koen.

Kaarten voor deze lezing zijn 6 euro voor leden van de bibliotheek en 8 euro voor niet-leden en verkrijgbaar bij de bibliotheek of online via www.nobb.nl/activiteiten 

Laatste programma en uitslagen
Jeugd Senioren
Eerstvolgende wedstrijd HVCH 1
zondag
05 mei
14:30 uur
HVCH
Unitas'30
Eerstvolgende wedstrijd HVCH VR1
zondag
12 mei
12:15 uur
HVCH VR1
FC Tilburg VR1
Mijn teams
Klik op wijzig om 'Mijn teams' te bewerken.
Hoofdsponsor
Hoofdsponsor Jeugd
Hoofdsponsor Vrouwen