Senioren
15 oktober 2023
Limburg uit, altijd lastig voor HVCH
Venray - HVCH: 2-0

Het zit HVCH even niet mee. En zeker niet uit in Limburg.  HVCH 1 ging net als twee weken geleden tegen Wittenhorst met 2-0 onderuit in Noord-Limburg, deze keer een paar kilometer verderop in Venray. Ook de HVCH Vrouwen gingen naar het diepe zuiden en ook zij brachten nul punten mee terug. Er werd onfortuinlijk en onnodig verloren met 2-1 van Schaesberg in Landgraaf.

 

Tegen Venray speelde HVCH 1 een prima eerste helft. Het lukte alleen niet om te scoren, ook al waren de mogelijkheden zeker daar. De laatste pass was telkens nét niet. Venray loerde op de break-out en zoals altijd was Desny Royendijk weer alert toen er ineens een rode duivel (?) voor hem opdook.

 

Zo bleef het 0-0 tot de 70e minuut. Niets aan de gang en toen ging het weer mis, net als vaker dit seizoen. Venray kwam op voorsprong door een fraaie kopbal van Jeroen Vullings en vlak daarna werd het 2-0 door de altijd scorende Niek Versteegen (dubbel E, dus ginne Hisse).  Aram Pusters en Jari van de Griend troffen lat en paal, en Milan Raijmaeckers kreeg geen penalty. Dus bleef het 2-0. HVCH zakt door deze nederlaag naar de 13e plaats.

 

Aanstaande donderdag gaat HVCH al op voor de volgende wedstrijd: om 20.00 wordt thuis in Heesch gespeeld tegen Rhode voor de districtsbeker. Hopelijk de opmaat naar een betere reeks. 

 

De link naar de foto’s: https://www.ruudschobbers.com/Soccer/2023/HVCH-Heren-1/20231015-Venray-1-HVCH-1-2-0/

 

Laatste programma en uitslagen
Jeugd Senioren
Eerstvolgende wedstrijd HVCH 1

Geen wedstrijd op het programma.

Eerstvolgende wedstrijd HVCH VR1
zondag
22 sep.
11:30 uur
HVCH VR1
Woezik VR1
Mijn teams
Klik op wijzig om 'Mijn teams' te bewerken.
Hoofdsponsor
Hoofdsponsor Jeugd
Hoofdsponsor Vrouwen