Fit voor de toekomst
17 februari 2019
LTO
Maar liefst 411 leden hebben de moeite genomen om de enquête van het ledentevredenheidsonderzoek in te vullen. Hartstikke bedankt!

In januari zijn de resultaten van het Ledentevredenheidsonderzoek door Joyce Plomp gepresenteerd en besproken in het kwartiermakersoverleg. In maart organiseren we breed toegankelijke informatie sessies waarin we alle kaderleden, vrijwilligers en geïnteresseerde leden informeren over de uitkomst van dit onderzoek. Tijdens deze informatiesessies zal overigens ook de nieuwe bestuursstructuur besproken worden. Binnenkort horen jullie meer over de data van de sessies.  

 

Alvast een tipje van de sluier uit het Ledentevredenheidsonderzoek: Het gemiddelde cijfer dat HVCH van jullie krijgt is een 7,4 en ook dat is een mooi resultaat. Het onderstreept dat er heel veel zaken goed gaan in de vereniging en dat we er met z’n allen aardig tevreden over zijn!!

 

Verbetersuggesties

Jullie hebben natuurlijk ook de nodige concrete verbetersuggesties meegegeven (maar liefst 10 pagina’s vol). Naast concrete tips om zaken op te pakken die nu gemist worden (bijv. verlichting fietsenstalling) ook veel input om aan de slag te gaan met een aantal grotere vraagstukken.  Die vraagstukken iets zeggen over ‘wat voor vereniging we willen zijn’ bijvoorbeeld op het gebied van vrijwilligersbeleid, ledenbetrokkenheid, selectiebeleid, bestuur etc.

In februari worden deze resultaten gedeeld met het huidige bestuur en gaat een nieuwe commissie (onder leiding van Ricco Kokshoorn) "HVCH, dat zijn wij!" hiermee aan de slag. In Blog 3 van de commissie Fit voor de Toekomst vind je hierover meer informatie.

 

 

Laatste programma en uitslagen
Jeugd Senioren
Eerstvolgende wedstrijd HVCH 1
zondag
26 mei
14:30 uur
Best Vooruit 1
HVCH 1
Mijn teams
Klik op wijzig om 'Mijn teams' te bewerken.
Hoofdsponsoren