Algemeen
13 december 2020
Mededelingen vanuit het bestuur
Lees verder...

Nog even aan het eind van het jaar nog enkele mededelingen vanuit het bestuur:

 

Sluiting sportpark

In verband met de feestdagen zal het sportpark compleet gesloten zijn vanaf vrijdag 18 december 2020 tot en met zondag 3 januari 2021. Laatste trainingen dus op donderdagavond.

 

Nieuwjaarsreceptie

In verband met de huidige coronamaatregelen gaat vanzelfsprekend de nieuwjaarsreceptie ook niet door. Normaal gesproken een geweldig evenement en een mooie gelegenheid om elkaar te ontmoeten, maar natuurlijk hebben wij begrip voor de regels. De jubilarissen die tijdens de receptie gehuldigd zouden worden, zullen zeker op een ander moment in het jaar de welverdiende aandacht krijgen.

 

Jaarvergadering

Zoals het er nu naar uitziet zal het toch een digitale jaarvergadering worden op dinsdag 19 januari 2021 (waarbij geen mensen aanwezig kunnen zijn). Helaas, het is op dit moment niet anders. Na nieuwjaar zal er meer info verschijnen over hoe we dit gaan organiseren en hoe leden digitaal de vergadering kunnen volgen én ook mee kunnen praten.

 

Contributie

In januari gaan we weer de contributie afschrijven waarbij we ons goed realiseren dat sommigen het laatste half jaar weinig activiteit hebben gehad. We hopen dan ook dat we in het voorjaar heel snel op kunnen schalen, zodat we in ieder geval weer kunnen trainen en spelen.

 

Tot slot natuurlijk wensen wij al onze leden (en degene die hen lief zijn) hele fijne feestdagen en een goede jaarwisseling namens het bestuur! Hopelijk kunnen we snel in het verleden praten over de coronaperiode.

 

Met vriendelijke groet,

Laurens Gloudemans

Voorzitter HVCH

Email:voorzitter@HVCH.nl

 

Laatste programma en uitslagen
Jeugd Senioren
Eerstvolgende wedstrijd HVCH 1

Geen wedstrijd op het programma.

Mijn teams
Klik op wijzig om 'Mijn teams' te bewerken.
Hoofdsponsoren