Algemeen
12 april 2024
Meiden- en vrouwenvoetbal in Heesch
Kom kennis maken...

Meiden- en vrouwenvoetbal in Heesch

Heb je interesse om te komen voetballen in Heesch en wil je meer weten over meidenvoetbal of vrouwenvoetbal? HVCH heeft een meiden- en vrouwenafdeling waarbij jij ook zeker van harte welkom bent!

 

Wie is HVCH?

HVCH is een vriendelijke en warme vereniging in Heesch. Bij deze vereniging spelen jongens en meiden, mannen en vrouwen op elk niveau. Met ongeveer 1400 leden waarvan 160 meiden en vrouwen zijn wij een begrip in de regio.

 

Meiden- en vrouwenvoetbal bij HVCH in Heesch

Deze afdeling bestaat alweer enige tijd en in 2022 vierden we het 50-jarig jubileum met onder meer een wedstrijd tussen Vrouwen 1 en oud internationals, een reünie, een bingo en een voetbalclinic. Tijdens de reünie 50 jaar vrouwenvoetbal was natuurlijk oud HVCH-er en oud-Oranje Leeuwin Kirsten van de Ven ook van de partij. Ook prominente, succesvolle voetbalsters met een HVCH-verleden waren deze middag present: Melanie Bros en Lobke Loonen.

 

Meiden- en vrouwenvoetbal in de toekomst

Onze afdeling heeft de intentie te willen groeien naar een nog volwaardige in de regio. Hiervoor zijn zaken als jonge meiden, veranderd beleid en een proactieve houding nodig. De meiden- en vrouwenafdeling staat aan de vooravond van verandering. Speelplezier blijft bovenaan de lijst staan. Om iedereen op zijn eigen niveau te kunnen laten voetballen, is groei essentieel.

De doelstelling is om HVCH Vrouwen 1 in minimaal de 1e klasse laten uitkomen. Dit kan niet zonder onze jeugd.

 

Kom kennis met ons maken

Iedereen - ja écht, iedereen - kan moeiteloos beginnen met voetbal. Voetbal leer je snel. Wij zoeken voor jou een plaats in een team waar je het beste in past. Of je in een gemengd team of een meidenteam terecht komt, dat is per leeftijd verschillend. Stuur een e-mail naar coordinatorenmeisjes@hvch.nl en vraag vrijblijvend een kennismaking en gratis proeftraining aan. Dit mag je doen vanaf 6 jaar tot 35+. Liever meteen aanmelden? Dat kan op de HVCH website via de pagina lid worden van HVCH.

 

Met speciale dank aan Anne en Emma.

De TC Vrouwen en Meiden van HVCH

Laatste programma en uitslagen
Jeugd Senioren
Eerstvolgende wedstrijd HVCH 1
zaterdag
25 mei
18:00 uur
HVCH
Best Vooruit
Eerstvolgende wedstrijd HVCH VR1

Geen wedstrijd op het programma.

Mijn teams
Klik op wijzig om 'Mijn teams' te bewerken.
Hoofdsponsor
Hoofdsponsor Jeugd
Hoofdsponsor Vrouwen