Jeugd
27 maart 2019
Nico Creemers komt aan het roer voor JO15-1
In het seizoen 2019-2020 zal Nico de JO15-1 gaan trainen. Hij is geen onbekende bij HVCH. Vanaf november 2018 traint hij de JO17-2 namelijk al... Graag stelt hij zichzelf nog even voor.

Mijn naam is Nico Creemers, 55 jaar en 27 jaar getrouwd met Ria. Wij zijn woonachtig in Wijchen. 

HVCH is een grote club in Heesch met een dorpskarakter en is in de regio de laatste jaren een toonaangevende club geworden op het gebied van jeugdvoetbal. De club is op weg om allesgoed weg te zetten (Zie Prestatief Voetbaltechnisch Beleidsplan). Ik heb er dan ook erg veel zin in om mijn ervaring als trainer te etaleren en de jeugd te helpen met het ontwikkelen. 

 

In het dagelijks leven ben al ruim 20 jaar werkzaam in de logistiek, ik heb alle facetten doorlopen en ben de laatste 10 jaar werkzaam als planner bij een groot beveiligingsbedrijf.

 

Ik ben ongeveer 15 jaar geleden begonnen als trainer na een trauma, nadat ik alles heb afgescheurd in mij linker knie. Na het behalen van mijn trainersdiploma’s heb ik ervaring opgedaan met de dames, senioren en de jeugd. 

 

Ik vind het fijn mezelf te ontwikkelen en mijn ervaring over te dragen aan de jeugd. Ik heb er enorm veel zin in om deel te nemen aan de ontwikkeling van deze jeugd. 

 

Hopelijk tot ziens langs de lijn.

 

 

Nico, het bestuur van HVCH wenst je veel succes met deze uitdaging!!

Laatste programma en uitslagen
Jeugd Senioren
Eerstvolgende wedstrijd HVCH 1

Geen wedstrijd op het programma.

Mijn teams
Klik op wijzig om 'Mijn teams' te bewerken.
Hoofdsponsoren