Algemeen
20 juli 2019
nieuw bestuur
Zo net voor de bouwvakvakantie nog even een update als gevolg van de Algemene Ledenvergadering: informatie van het nieuwe bestuur.

Beste leden,

 

Zoals de meeste van jullie wel weten heeft er op donderdag 20 juni 2019 een extra Algemene Ledevergadering plaatsgevonden. Tijdens deze vergadering is er aan de leden de eindrapportage van de Projectgroep Fit voor de Toekomst getoond en heeft er een bestuurswisseling plaatsgevonden.
De projectgroep Fit voor de Toekomst had al eerder een tussentijdse rapportage gedaan wat de meest wenselijke bestuursvorm voor onze vereniging zou kunnen zijn. Daarin hebben de leden mee ingestemd en nu was het zover dat ook de details ingevuld konden worden.

 

Natuurlijk willen we eerst alle bestuursleden bedanken die jarenlang de club mede bestuurd hebben. Dit geldt zowel voor de leden van het algemeen bestuur als van het jeugdbestuur. Overigens gaan de oud bestuursleden bijna allemaal weer een taak invullen of blijven hun oude taak uitvoeren.
Ook willen we de leden van de projectgroep Fit voor de Toekomt bedanken die over een lange periode heel veel uren in dit project gestoken hebben en veel mensen gesproken hebben over het reilen en zeilen van de club. Ook het Leden Tevredenheidsonderzoek was daar een onderdeel van.


Uiteindelijk is er een bestuur gevormd wat bestaat uit zes bestuursleden;
* Voorzitter - Laurens Gloudemans
* Secretaris - Petra van Zoggel
* Financiële Zaken - Rob van Aalst
* Vrijwilligers en Organisatie - Ricco Kokshoorn
* Voetbalzaken - Joris Priem
* Facilitaire Zaken - Harold van Munster

 

Als nieuw bestuur zijn we als eerste aan de slag gegaan om de nieuwe organisatie goed ingericht te krijgen. Dit is behoorlijk veel werk; er moet van alles aangepast en geregeld worden wat behoorlijk veel tijd in beslag neemt. Omdat het nu vakantietijd is komen wij na de vakantie periode terug met verdere informatie over de invulling van de organisatie.
Voor nu wensen wij eenieder een hele fijne vakantie en voor straks een heel sportief seizoen.

 

Bestuur H.V.C.H.

 

Laatste programma en uitslagen
Jeugd Senioren
Eerstvolgende wedstrijd HVCH 1
zondag
08 dec
14:00 uur
HVCH 1
Alverna 1
Mijn teams
Klik op wijzig om 'Mijn teams' te bewerken.
Hoofdsponsoren