Algemeen
13 maart 2022
Nieuwe gezichten bij HVCH 1
Nieuwe trainer en speler HVCH 1. lees verder...

Marc van de Ven nieuwe trainer HVCH 1

 

Na de winst van de eerste periode werd bekend dat HVCH trainer Roy de Haan met ingang van het nieuwe seizoen de overstap maakt naar OSS’20 in de derde divisie. De trotse koploper in klasse 1C uit Heesch  moest dus onverwacht op zoek naar een nieuwe oefenmeester.

Drie weken later is er witte rook uit Heesch: Marc van de Ven wordt de nieuwe hoofdtrainer van HVCH 1 in het nieuwe seizoen. Momenteel is Marc actief als trainer-coach van Boekel Sport, koploper in de derde klasse, en als trainer-coach van Helmond Sport O16. Tevens is Marc docent opleidingen aan de KNVB-academie, talentcoach en ondernemer. In het recente verleden was Marc onder andere werkzaam als trainer bij PSV, vv Heeswijk, FC Den Bosch en Venhorst.   

 

Het succesvolle HVCH had over belangstelling na het aangekondigde vertrek van Roy de Haan niet te klagen. “Uit een ruim aanbod van goed gekwalificeerde trainers hebben we een shortlist van drie interessante kandidaten uit de regio opgesteld waarmee we in gesprek zijn gegaan. De klik met Marc was er meteen. Hij lijkt uitstekend te passen bij onze vereniging, selectie en ambities”, aldus Bestuurslid Voetbalzaken Joris Priem. De TC vult aan: “Marc heeft een zeer duidelijke en concrete visie op hoe voetbal gespeeld moet worden. Hij weet die heel goed over te brengen, ook de spelersraad was daar van overtuigd. Wij zijn er heel blij mee.”

 

Ook Marc heeft heel veel zin en vertrouwen in zijn nieuwe functie bij HVCH: 

“De gesprekken bij HVCH hebben mij in mijn gevoel bevestigd dat dit een mooie club is die bij mij past, zowel qua sportieve ambities als qua sfeer. Een grote dorpsclub midden in de samenleving en strijdend voor een plaats in de Hoofdklasse.Bij Boekel Sport heb ik de afgelopen jaren met heel veel plezier gewerkt, nu krijg ik bij HVCH de kans om te werken op  het niveau waar ik graag actief wil zijn als trainer-coach: de top van de eerste klasse, of misschien volgend jaar wel de Hoofdklasse.  Maar eerst dit seizoen met Boekel Sport strijden voor promotie.“

 

Ook nieuwe speler voor HVCH 1

Tevens is deze week bekend geworden dat Rob van de Ven -geen familie van de aanstaande trainer- volgend seizoen HVCH komt versterken. Rob is momenteel speler van Margriet in de derde klasse en is oorspronkelijk afkomstig van Nulandia. Hij kan op alle posities in de aanval uit de voeten. Ook dit seizoen heeft Rob als spits al weer 7 keer doel getroffen. 

 

TC: “Ook met deze van de Ven zijn we heel blij. Nu Jan van de Haterd straks naar UDI’19 gaat kunnen we de doelpunten van Rob heel goed gebruiken in onze selectie. We zijn al druk bezig met volgend seizoen en dat ziet er goed uit. Maar nu eerst weer alle focus op de huidige competitie. Wedstrijd voor wedstrijd, vol ambitie”. 

 

     

Laatste programma en uitslagen
Jeugd Senioren
Eerstvolgende wedstrijd HVCH 1
zondag
05 mei
14:30 uur
HVCH
Unitas'30
Eerstvolgende wedstrijd HVCH VR1
zondag
12 mei
12:15 uur
HVCH VR1
FC Tilburg VR1
Mijn teams
Klik op wijzig om 'Mijn teams' te bewerken.
Hoofdsponsor
Hoofdsponsor Jeugd
Hoofdsponsor Vrouwen