Algemeen
14 april 2023
Nieuwe spelregels m.b.t. opruimen velden
Nieuwe spelregels m.b.t. opruimen velden

 

 

Om te voorkomen dat de robotmaaiers in de netten vast komen zitten, is het van belang dat alle losse goals worden opgeruimd en de netten van de vaste goals omhoog worden gehangen.  

Helaas constateren we (wederom) dat dit lang niet altijd gebeurd, waardoor onnodige kosten ontstaan en vrijwilligers hier onnodig veel extra werk mee hebben. Daarom gaan we de maatregelen invoeren vanaf maandag 17 april, die in de jeugdleidersvergadering al zijn aangekondigd.

Voor ieder jeugd- als seniorenteam geldt het volgende:

- na de training: pionnen opruimen en doeltjes in de daarvoor bestemde vakken zetten

- na de wedstrijd: netten van de doelen omhoog zetten en pupillengoals in de daarvoor bestemde vakken zetten

 

Tijdens de trainingen gaan alle kleedlokalen op slot. Na de training kan de sleutel bij het wedstrijdsecretariaat worden opgehaald. Deze wordt uitgereikt, zodra het formulier getekend wordt dat klaar ligt. Daarmee teken je ervoor dat je de goals hebt overgedragen aan het team dat na je traint of dat je de goals hebt opgeruimd en in de daarvoor bestemde vakken hebt geplaatst. 

 

Er wordt gehandhaafd als er niet getekend wordt of als blijkt dat de goals niet zijn opgeruimd. Dat gebeurd door een team de eerste keer een gele kaart te geven. Als het de tweede keer gebeurd volgt een tweede gele kaart, die omgezet wordt in rood. De sanctie die daarop volgt is dat er een volgende keer niet getraind mag worden. 

 

Let daarnaast op dat je geen afval achterlaat op de velden. Blikjes, flesjes, tape etc. kunnen door de grasmaaiers overreden worden en mesjes op het veld verspreiden. Dit willen we natuurlijk voorkomen.

 

Het is jammer dat we op deze manier moeten gaan optreden, omdat er ook veel teams zijn die hun spullen wel netjes opruimen. Coach elkaar hierin en spreek elkaar er op aan. Samen zijn wij Hvch en kunnen we ervoor zorgen dat dit goed gaat! 

 

Laatste programma en uitslagen
Jeugd Senioren
Eerstvolgende wedstrijd HVCH 1
zondag
03 mrt.
14:30 uur
HVCH
Wittenhorst
Eerstvolgende wedstrijd HVCH VR1
zondag
03 mrt.
11:30 uur
HVCH VR1
V.V. Schaesberg VR1
Mijn teams
Klik op wijzig om 'Mijn teams' te bewerken.
Hoofdsponsor
Hoofdsponsor Jeugd
Hoofdsponsor Vrouwen