Jeugd
19 maart 2019
Nieuwe trainer voor JO19-1, Hein Lamers
Met ingang van het seizoen 2019-2020 zal Hein Lamers aan het roer staan als trainer van HVCH JO19-1. Hein stelt zich in het onderstaande bericht voor aan de leden van HVCH.

Mijn naam is Hein Lamers, 24 jaar en woonachtig in Schaijk. In het dagelijks leven ben ik student Fysiotherapie aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven en ben ik FysioFitness instructeur bij het Fitness centrum in Schaijk. 

 

Op voetbalgebied ben ik de afgelopen jaren HJO van DSC in Kerkdriel geweest en trainer van onder andere DSC JO19-1, JO15-1 en JO13-1. Zelf heb ik als voetballer de volledige jeugd van DAW Schaijk doorlopen totdat ik door een blessure moest stoppen als voetballer. Hierdoor ben ik me volledig gaan focussen op mijn trainersloopbaan en in de tussentijd met TCII/UEFA B diploma behaald. 

 

HVCH is een club met heel veel ambitie en veel talent in de jeugdopleiding. Ik kijk er erg naar uit om deze talenten verder te ontwikkelen. Ik verheug me er onwijs op om bij HVCH aan de slag te gaan en met iedereen kennis te maken. Ik zie jullie volgend voetbalseizoen! 

 

 

Hein, wij wensen je veel succes binnen HVCH.

Laatste programma en uitslagen
Jeugd Senioren
Eerstvolgende wedstrijd HVCH 1
zondag
05 mei
14:30 uur
HVCH
Unitas'30
Eerstvolgende wedstrijd HVCH VR1
zondag
12 mei
12:15 uur
HVCH VR1
FC Tilburg VR1
Mijn teams
Klik op wijzig om 'Mijn teams' te bewerken.
Hoofdsponsor
Hoofdsponsor Jeugd
Hoofdsponsor Vrouwen