Algemeen
19 juli 2020
Nieuws uit de ALV van 16-7-2020
Lees verder...

Beste leden van HVCH,

 

In de extra ALV is uitvoerig stil gestaan bij de financiele impact van corona en de huidige en voorlopig ook nog langer aandurende 1,5 meter samenleving. Kortweg komt dat er op neer dat we financieel kwetsbaar zijn nu we voor langere tijd geen groot kantineresultaat kunnen boeken omdat grotere evenementen in de kantine voorlopig niet haalbaar zijn. We hebben in de ALV laten zien dat we in dat kader aan veel knoppen draaien om waar mogelijk bij te sturen, waarbij we de echte voetbalkosten en investeringen in de Jeugd zo veel mogelijk ontzien. Dit alles maakt dat we echter niet ontkomen aan het ook moeten draaien aan de contributiehoogte, waarbij gisteren is besloten om voor alle leden een verhoging door te voeren met ingang van het nieuwe seizoen van  15% per lid.

 

De renteloze lening die wij van de gemeente gaan ontvangen, ter hoogte van € 50.000,- heeft ons geholpen om de pijn in deze te verzachten en meer uit te smeren over de komende jaren. Omdat het een lening is die we moeten terugbetalen, draagt dit mooie gebaar van de gemeente per saldo dus niet bij aan het oplossen van de verliezen van het kantineresultaat. Wel hebben we daarmee wat extra tijd gekregen. 

 

Onze penningmeester heeft tijdens de vergadering de verdieping laten zien waarom deze aanpassing noodzakelijk was

 

We hebben geen leuk besluit genomen als club maar een ieder zag wel dat het noodzakelijk was, we willen er op wijzen dat als er leden echt in de problemen komen met contributie betaling dat er dan via gemeente wegen oplossingen zijn want we willen natuurlijk iedereen aan het sporten houden.

 

Verder willen we een ieder bedanken die ons tot nu toe geholpen heeft om door de moeilijke corona tijd heen te komen en die bijgedragen heeft om vorige week op een waardige manier afscheid te nemen als vereniging van onze zeer gewaardeerde secretaris Petra van Zoggel.

 

Als laatste  wensen we iedereen een fijne vakantie ,hopelijk een ieder gezond weer terug waarbij op zaterdag 15 augustus ons sportpark en kantine weer volledig geopend zullen zijn.

 

Bestuur HVCH

Laatste programma en uitslagen
Jeugd Senioren
Eerstvolgende wedstrijd HVCH 1
zondag
15 nov.
14:30 uur
HVCH
Berghem Sport
Mijn teams
Klik op wijzig om 'Mijn teams' te bewerken.
Hoofdsponsoren