Senioren
23 april 2023
Nu wél de perfecte week voor HVCH
Orion – HVCH: 2-3 NWC 2 - HVCH 2: 1-2 HVCH Vr1 – Beerse Boys Vr1 1-0 Lees verder...

Waar het vorige week ‘Nét geen perfect weekend voor HVCH’ was, viel het deze week wél allemaal de goede kant op.  

 

Het begon al op donderdag toen HVCH 1 zich via een afgetekende 0-6 overwinning tegen Handel plaatste voor de halve finale van de beker én deelname aan de landelijke KNVB bekercompetitie volgend seizoen. De halve finale zal in Kerkrade gespeeld worden tegen 1e-klasser Chevremont.

 

Dit weekend werd een 100 % score gehaald door de senioren selectieteams. HVCH 2 won uit in Asten knap met 1-2 tegen NWC, waardoor de mannen van Mark van der Steen stijgen naar de vierde plek. Een keurige prestatie na een moeizame competitiestart. 

 

HVCH Vrouwen 1 won haar vierde wedstrijd op rij,  nu thuis tegen Beerse Boys. Els Kolff tekende de 1-0 aan, wat ook de eindstand werd. De HVCH vrouwen hebben dit kalenderjaar nog niet verloren en stevenen af op een plaats in de nacompetitie voor promotie. Spannende weken gaan nog volgen!

 

HVCH 1 speelde uit tegen Orion in Nijmegen. Thuis was daar nog met 0-3 van verloren, maar nu liep het beter af. De eerste helft bleef doelpuntloos maar tussen de 60e en 75e  wist HVCH drie maal te scoren. Een 0-3 tussenstand, met doelpunten van Stijn van den Hurk uit een corner, Rob van de Ven uit een schitterende counter en -natuurlijk- Milan Raijmaekers met zijn veertiende van het seizoen. 

 

Kat in het bakkie, hoewel… het werd toch nog spannend toen Orion in de 85e minuut een vrije trap fraai binnenschoot en meteen daarna ook de 2-3 maakte. Nu kon HVCH de overwinning echter wél over de streep trekken. Drie lekkere punten en weer een sprong naar boven op de ranglijst: een gedeelde vierde plaats  met 41 punten uit 26 wedstrijden.  

 

Daarmee werd het nu wél een perfect voetbalweekend. En de Heeschenaren zijn nog niet klaar! 

 

De link naar alle foto’s: 

https://www.ruudschobbers.com/Soccer/2023/HVCH-Heren-1/20230423-Orion-1-HVCH-1-2-3/ 

 

en voor de bekerwedstrijd: 

https://www.ruudschobbers.com/Soccer/2023/HVCH-Heren-1/20230420-Handel-1-HVcH-1-0-6/

 

Laatste programma en uitslagen
Jeugd Senioren
Eerstvolgende wedstrijd HVCH 1
zaterdag
25 mei
18:00 uur
HVCH
Best Vooruit
Eerstvolgende wedstrijd HVCH VR1

Geen wedstrijd op het programma.

Mijn teams
Klik op wijzig om 'Mijn teams' te bewerken.
Hoofdsponsor
Hoofdsponsor Jeugd
Hoofdsponsor Vrouwen