Algemeen
9 juni 2022
onderhoud velden en sluiting sportpark
let op het volgende.

 

 

Sluiting sportpark / onderhoud van de velden.

 

Het einde van het seizoen nadert. Om op tijd te kunnen starten met het nieuwe seizoen, gaan de velden voortijdig in onderhoud.

Vanaf maandag 13 juni gaan de velden 1 en 3 in onderhoud en kan daarop niet meer gespeeld worden. Op veld 4 en 5 is er nog wel de mogelijkheid om te trainen gedurende die week. Aangezien meerdere teams nog trainen is de ruimte mogelijk beperkter dan trainers gewend zijn. Stem svp in goed onderling overleg met elkaar af wie welk deel van het veld gebruikt. Aan de zijkant van veld 5 is eventueel ook nog een brede strook die benut kan worden. Vanaf maandag 20 juni mogen veld 4 en 5 ook niet meer betreden worden in verband met onderhoud. Trainingen voor de nieuw in te delen jeugdteams en senioren eindigen daardoor op donderdag 16 juni. Vanaf 18 juli tot en met 26 augustus is gepland dat het kunstgras op veld 2 wordt vervangen in opdracht van de gemeente.

Onderhoud aan de velden is nodig om aankomend seizoen weer een mooie groene wei te hebben om in te spelen. Er wordt o.a. nieuw gras ingezaaid, dat tijd nodig heeft om te groeien. Op het moment dat dit vroegtijdig los wordt gelopen of kapot wordt getrapt krijgen we niet die mooie grasmat die we zouden willen. Blijf daarom aub van alle (trainings)velden totdat het sportpark weer open is. In het ergste geval kan het je zelfs een bekeuring opleveren, omdat je het sportpark niet mag betreden buiten de openingstijden!  

 

De kantine is na zondag 12 juni gesloten met uitzondering van geplande evenementen tot medio augustus.

Laatste programma en uitslagen
Jeugd Senioren
Eerstvolgende wedstrijd HVCH 1

Geen wedstrijd op het programma.

Eerstvolgende wedstrijd HVCH VR1

Geen wedstrijd op het programma.

Mijn teams
Klik op wijzig om 'Mijn teams' te bewerken.
Hoofdsponsoren