Algemeen
17 juni 2024
Ontvang €125 contributie terug met Rabobank
Voor sporters van 10 t/m 20 jaar...

Rabobank bestaat 125 jaar. Omdat HVCH is aangesloten bij het NOC*NSF en Rabobank sportende jongeren steunt, kunnen zij gebruik maken van het Rabo SportCadeau. Dit houdt in dat je - als je (of je ouders) een rekening bij Rabobank hebt - eenmalig een bedrag van €125 euro kunt ontvangen. Deze kun je aanvragen via de Rabo App of via Rabo Online Bankieren onder “Producten” > Rabo Sportactie. Ga voor meer informatie naar rabobank.nl.

 

Zoals iedere sport, heeft ook de Rabo Sportactie spelregels. Enkele actievoorwaarden vind je hier.

 

Voor wie?

Het Rabo SportCadeau is voor kinderen en jongeren van 10 tot en met 20 jaar. Je kunt als ouder/wettelijk vertegenwoordiger deelnemen aan de Rabo Sportactie als je kind minimaal 10 jaar en maximaal 17 jaar is op het moment van de aanvraag. Je kunt zelf deelnemen aan de Rabo Sportactie als je 18, 19 of 20 jaar bent op het moment van de aanvraag.

 

Wat is het?
Het Rabo SportCadeau is een eenmalige bijdrage van € 125 per persoon voor het sportlidmaatschap, indien vereniging is aangesloten bij het NOC*NSF.

 

Tot wanneer?

De Rabo Sportactie loopt van maandag 3 juni tot en met woensdag 31 juli 2024. Je aanvraag wordt beoordeeld binnen 3 maanden en je wordt via e-mail geïnformeerd of deze is goedgekeurd. Is je aanvraag goedgekeurd? Gefeliciteerd! Je ontvangt daarna binnen 2 weken het Rabo SportCadeau van € 125 op je betaalrekening.

Laatste programma en uitslagen
Jeugd Senioren
Eerstvolgende wedstrijd HVCH 1

Geen wedstrijd op het programma.

Eerstvolgende wedstrijd HVCH VR1
zondag
22 sep.
11:30 uur
HVCH VR1
Woezik VR1
Mijn teams
Klik op wijzig om 'Mijn teams' te bewerken.
Hoofdsponsor
Hoofdsponsor Jeugd
Hoofdsponsor Vrouwen