Algemeen
21 maart 2022
Ook nieuwe trainer voor HVCH 2
Opvolger Hein Lamers bekend: lees verder

De Technische Commissie Selecties Senioren kent een drukke periode. Recent werd bekend dat Marc van de Ven de opvolger van Roy de Haan wordt bij het eerste, tegelijkertijd werd de zoektocht gestart naar een opvolger voor de trainer van HVCH 2. Hein Lamers gaat immers na dit seizoen terug naar DAW in Schaijk. 

 

De TC kan nu met trots mededelen dat er een zeer geschikte en wederom jeugdige opvolger gevonden is: met ingang van het nieuwe seizoen wordt Mark van der Steen de nieuwe trainer-coach van HVCH 2.  Tevens blijft oude bekende Jan Markus als assistent bij HVCH 2.

 

Mark is 36 jaar oud en woont in Rosmalen. Momenteel traint en coacht Mark het tweede elftal van RKDVC uit Drunen voor het derde jaar. Onder zijn leiding werd gepromoveerd naar de Reserve Hoofdklasse, hetzelfde niveau waarop ook HVCH 2 uitkomt.

Mark was zelf actief voetballer bij RKSV Boxtel, Emplina en Nulandia. Als coach trainde hij diverse jeugdselecties bij RKSV Boxtel, DESK en FC Engelen voor hij overstapte naar de senioren van RKDVC. 

 

De TC heeft er alle vertrouwen in met Mark een jonge, ambiteuze trainer aan boord te krijgen die jonge voetballers kan helpen bij hun ontwikkeling. Dat is precies wat er bij HVCH 2 verwacht wordt: eigen jeugd klaarstomen voor doorgroei naar HVCH 1. 

Bij deze heten we Mark van harte welkom bij onze club!

 

Tegelijktijd ander goed nieuws van de TC:  Robin van Eldijk zal toetreden tot de TC, nadat hij eerder bekend maakte te stoppen als assistent bij HVCH 1. We zijn heel blij dat Robin zijn ervaring als speler en assistent blijft inzetten voor de selecties van HVCH.

 

We wensen Mark en Robin heel veel succes en plezier toe in hun nieuwe rollen. 

 

TC & Bestuurslid Voetbalzaken 

 

 

Laatste programma en uitslagen
Jeugd Senioren
Eerstvolgende wedstrijd HVCH 1
zondag
05 mei
14:30 uur
HVCH
Unitas'30
Eerstvolgende wedstrijd HVCH VR1
zondag
12 mei
12:15 uur
HVCH VR1
FC Tilburg VR1
Mijn teams
Klik op wijzig om 'Mijn teams' te bewerken.
Hoofdsponsor
Hoofdsponsor Jeugd
Hoofdsponsor Vrouwen