Jeugd
17 mei 2024
Open training meiden
Meld je aan!

HVCH is dé voetbalvereniging in Heesch met ruim 1400 leden, waarvan 125 vrouwen/ meiden, en heeft in totaal 9 velden. Al ruim 50 jaar wordt er vrouwenvoetbal gespeeld binnen HVCH  Er is zowel ruimte voor prestatief voetbal als ook voor recreatief voetbal. Iedereen kan op eigen niveau voetballen.  

 

Meiden- en vrouwenvoetbal is de laatste jaren steeds meer in opkomst. Binnen HVCH willen we dan ook graag een stabiele en grote meiden- en vrouwenafdeling ontwikkelen. Op dit moment zijn er 4 meiden- en 3 vrouwenteams. Daarnaast voetballen er in de jeugdteams ook nog meerdere meiden tussen de jongens. Om de meiden en vrouwen op elk niveau binnen HVCH te vertegenwoordigen, is er een technische commissie vrouwen/meiden. HVCH wil graag de meiden- en vrouwenafdeling verder ontwikkelen en daarvoor zijn we op zoek naar meiden die voetballen of graag willen gaan voetballen. 

 

Om het meidenvoetbal te stimuleren organiseert HVCH op maandag 27 mei van 18.30 – 20.00uur, een open training. Op deze dag zijn meiden van 10 t/m 19 jaar van harte welkom om kennis te maken met HVCH. Dit voor de meiden die al bij een andere vereniging voetballen, maar is er geen mogelijkheid om bij een meidenteam te voetballen, en ook voor de meiden die nog nooit hebben gevoetbald maar het wel graag willen leren. Heb je dus veel of weinig ervaring, je bent altijd van harte welkom. Je maakt dan kennis met HVCH, de meiden die al voetballen, de trainers en coaches en met z’n allen gaan jullie lekker trainen en wellicht nog een wedstrijdje voetballen.

 

Deze dag zal begeleid worden door de trainers van de meidenteams: MO20-1, MO17-1, MO15-1 en MO13-1. Wij hebben er veel zin in, meld je dus snel aan vóór zondag 26 mei 12.00 uur via tcvrouwenmeisjes@hvch.nl en vermeld hierin je naam en je leeftijd!  

Laatste programma en uitslagen
Jeugd Senioren
Eerstvolgende wedstrijd HVCH 1

Geen wedstrijd op het programma.

Eerstvolgende wedstrijd HVCH VR1

Geen wedstrijd op het programma.

Mijn teams
Klik op wijzig om 'Mijn teams' te bewerken.
Hoofdsponsor
Hoofdsponsor Jeugd
Hoofdsponsor Vrouwen