Senioren
26 september 2020
Oproep: geen supporters mee naar uitwedstrijden
Lees verder...

Beste voetballiefhebbers,

 

Helaas zien we dat het corona-virus weer bezig is aan een grote opmars en dat we overal geconfronteerd worden met nieuwe besmettingen. Ook bij onze verenging en bij andere verenigingen in de omgeving waar we wedstrijden spelen.

 

Elke vereniging worstelt met hetzelfde: hoe houden we de gezondheidssituatie onder controle en voorkomen we dat er meer besmettingen gaan optreden, terwijl we toch door kunnen gaan met sporten en verantwoord samen komen op de vereniging.

 

Zeker op de zondagen is het moeilijk (om met veel thuisspelende teams) de bekende corona-maatregelen na te leven en te handhaven; er zijn simpelweg te veel mensen aanwezig op het sportpark om overal de noodzakelijke afstanden te garanderen. Dat kan zijn rondom het veld, maar zeker in de kantine en op het terras.

 

We hebben als bestuur nagedacht hoe we met deze situatie om moeten gaan en roepen daarom (met pijn in het hart) op tot:

 

- GEEN SUPPORTERS VAN ANDERE VERENIGINGEN BIJ SENIOREN-WEDSTRIJDEN OP DE ZONDAGMIDDAG;

Dus:   o   Geen supporters van Berghem Sport bij de wedstrijd HVCH 1 – Berghem Sport 1 op zondag 27 september,

o   Geen supporters van HVCH 1 mee naar uitwedstrijden als de ontvangende vereniging daarom vraagt.   

 

- Uitspelende teams komen na de wedstrijd niet terug naar de eigen kantine / terras, om de thuis-spelende teams de (beperkte) ruimte te gunnen

 

- Heb je klachten, blijf dan thuis! Respecteer altijd de algemeen geldende regels van overheid en RIVM. Houd afstand en volg de instructies overal op. Neem je verantwoordelijkheid en spreek elkaar aan als je ziet dat het ergens niet goed dreigt te gaan. 

 

Laten we nu met zijn allen doen wat we kunnen om een verdere verspreiding van het virus tegen te gaan. Als we nu met zijn allen goed handelen, voorkomen we hopelijk nog meer drastische maatregelen. We willen toch allemaal dat de competities gewoon door kunnen gaan? 

 

Laat je ook hier van je sportieve kant zien,  alléén samen kunnen we corona verslaan!

Hartelijk dank voor jullie begrip en medewerking,

 

Bestuur HVCH

 

Laatste programma en uitslagen
Jeugd Senioren
Eerstvolgende wedstrijd HVCH 1
zondag
15 nov.
14:30 uur
HVCH
Berghem Sport
Mijn teams
Klik op wijzig om 'Mijn teams' te bewerken.
Hoofdsponsoren