Senioren
18 september 2022
Perfecte score HVCH 1
HVCH – EVV Echt 2-1 Lees verder...

Na de gewonnen uitwedstrijd tegen Moerse Boys kreeg HVCH deze week het Limburgse EVV uit Echt op bezoek. Ook de vierde wedstrijd in de vierde Divisie wisten de Heeschenaren te winnen. Hierdoor staat HVCH alleen aan kop met een perfecte score van 12 uit 4.

De wedstrijd begon als in een droom: in de tweede minuut maakte Rob van de Ven al de 1-0, uit de rebound na een schot van Joey Vissers. Een vroege voorsprong voor HVCH, en diverse goede mogelijkheden volgden om ook de 2-0 te noteren. In plaats daarvan kwam EVV vlak voor rust op 1-1, randje buitenspel, maar hij telde.

In de tweede helft was HVCH duidelijk bovenliggend en werd er goed gevoetbald. De nodige kansen voor HVCH, maar de Limburgse keeper werd niet gepasseerd. Een gelijkspel was al bijna genoteerd, tot in blessuretijd HVCH alsnog de winnende treffer maakte. Raoul Oomen was het goudhaantje door in de rebound een afgeweerd schot van Kenan Hammink binnen te tikken: 2-1.

Iedereen is Heesch was weer blij deze middag, behalve de grasmeester: door het natte weer heeft het groene tapijt het zwaar te verduren gehad. Werk aan de winkel om dit te herstellen, maar de drie punten bleven in ieder geval in Heesch.

HVCH heeft nu drie punten voorsprong op Meerssen en AWC, tegen wie het volgende week in Wychen wordt opgenomen. Benieuwd of HVCH de goede reeks kan voortzetten…

Vrouwen 1 speelde ook thuis; de dames van Tom Vrenken speelden 3-3 tegen Someren.