Algemeen
6 juli 2020
Petra van onschatbare waarde voor HVCH
Herinneringen aan Petra en praktische informatie rondom de uitvaart

Herinneringen aan Petra

 

Tot ons verdriet is Petra van Zoggel, secretaris van onze vereniging, het afgelopen weekend overleden. Ze is slechts 54 jaar geworden. Nog maar heel kort geleden kwam het eerste bericht dat Petra zich niet lekker voelde en naar de dokter ging. Helaas ging het van kwaad tot erger en al snel werd duidelijk dat de ziekte voor Petra onomkeerbaar was.

 

Het overlijden van Petra is een heel groot verlies voor onze vereniging HVCH, maar een nog een veel groter verlies voor haar echtgenoot Jan en de kinderen Luuk, Rik en Tom.

 

Graag vertellen wij u wat Petra voor onze voetbalvereniging heeft betekend.

 

Het gezin Van Zoggel is een echt HVCH-familie; allemaal lid en als ze geen spelend lid meer zijn dan nemen ze wel een andere taak op zich. En wie herinnerd zich niet haar vader Harrie van Griensven? Ook hij heeft vele jaren bij HVCH gespeeld en is daarna ook nog in diverse functies actief geweest.

Petra zelf is jarenlang actief lid geweest. Al op jonge leeftijd speelde ze in het eerste vrouwenteam.  Ook was ze jeugdleidster, maar de laatste jaren was ze een heel gewaardeerd bestuurder. Jarenlang was ze actief voor haar passie: het jeugdbestuur. Wat heeft ze veel mensen geholpen met vragen en wat was ze gedreven! Petra had haar principes, maar was goudeerlijk en kon heel moeilijk tegen onrecht. Ook heeft ze jarenlang de HVCH voetbalweek mee georganiseerd. In die jaren was ze de grote kartrekker en dan wist je dat de organisatie perfect was.

Het laatste jaar is ze secretaris geweest van onze vereniging. Het was voor haar een flinke overgang  van de vertrouwde jeugd naar zo’n nieuw bestuur, maar toen ze eenmaal “ja” had gezegd vond ze heel snel haar draai weer. Petra, met haar eigen mening en gedrevenheid, kreeg er weer plezier in en was ook voor ons als bestuur een gouden kracht. Ze stelde zich open voor de verandering, was krachtig en energiek en ze zorgde voor een mooie diversiteit binnen ons bestuur.

 

Haar overlijden maakt ons bijzonder verdrietig en we zullen haar ontzettend missen.

 

We wensen Jan, Luuk, Rik en Emma en Tom en Jesmé namens ons allen heel veel sterkte om met dit grote verlies om te gaan.

 

Leden en Bestuur HVCH

 

Verdere informatie: 

Donderdagavond 9 juli van 19.30 uur tot 21.30 uur is ons clubhuis voor iedereen geopend voor het achterlaten van een persoonlijk bericht in het condoleanceregister.

Vrijdagochtend 10 juli wordt in besloten kring afscheid genomen van Petra. Echter, om 9.45 uur is Petra nog even bij HVCH. Iedereen die haar een laatste eer wil bewijzen, is van harte welkom op ons sportpark. 

 

 

 

Laatste programma en uitslagen
Jeugd Senioren
Eerstvolgende wedstrijd HVCH 1
zondag
15 nov.
14:30 uur
HVCH
Berghem Sport
Mijn teams
Klik op wijzig om 'Mijn teams' te bewerken.
Hoofdsponsoren