27 november 2019
Punten verlies voor HVCH Vrouwen 1.
Lees verder..

Na 9 competitie wedstrijden staat HVCH Vrouwen 1 op de 2e plek.

Afgelopen zondag speelde HVCH thuis tegen Orion Vrouwen 1. De wedstrijd begon goed voor de vrouwen van HVCH en in de 25 minuut krijgen ze een strafschop mee. Kim van der Linden krijgt de mogelijkheid HVCH op voorsprong te schieten. Ondanks het goede schot, redt de keepster van Orion de strafschop en blijft de stand 0-0.

In de 33e minuut redt Danique van Venrooij een afstandsschot van Orion. Dit was niet de enige keer dat Danique belangrijk was in de wedstrijd, want ook in de 40e minuut helpt de keepster hun tweede kans om zeep en dus gaat HVCH met een 0-0 stand de rust in.

In het begin van de tweede helft gaat het echter al snel mis voor HVCH. Door balverlies op het middenveld in de 50e minuut, krijgt Orion een vrije schietkans van afstand. De bal belandt in het net en HVCH staat met 0-1 achter. De rest van de tweede helft gingen de kansen op en neer, echter zonder resultaat. Ondanks het verlies, staat HVCH nog steeds op de 2e plek in de competitie.