Algemeen
14 april 2023
Robotgrasmaaiers weer actief, maak de velden leeg!
Let op: nieuwe spelregels m.b.t. opruimen!

Het voorjaar is weer begonnen, dat betekent dat de velden weer gemaaid worden. We vragen iedereen dan ook om hier rekening mee te houden.

- Na de training: pionnen opruimen en doeltjes in de daarvoor bestemde vakken zetten

- Na de wedstrijd: netten van de doelen omhoog zetten en pupillengoals in de daarvoor bestemde vakken zetten

- Let daarnaast op dat je geen afval achterlaat op de velden. Blikjes, flesjes, tape, etc. kunnen door de grasmaaiers overreden worden en mesjes op het veld verspreiden. Dit willen we natuurlijk voorkomen.

 

Omdat dit nog niet altijd goed gaat moeten we helaas maatregelen nemen. Tijdens de trainingen gaan de kleedlokalen op slot. Na de training kan de sleutel bi j het wedstrijdsecretariaat worden opgehaald. Deze wordt uitgereikt, zodra je het formulier tekent dat klaarligt. Daarmee bevestig je dat je de goals ofwel hebt opgeruimd in het daarvoor bestemde vak, of dat je de goals hebt overgedragen aan het team dat na je traint.

Als je niet tekent of als blijkt dat de goals niet zijn opgeruimd, volgt een gele kaart voor jouw team. Als dit een tweede keer gebeurt, volgt een tweede gele kaart en automatisch een rode kaart. De sanctie is dat er een volgende keer niet getraind mag worden.

 

Iedereen speelt het liefst op een strak gemaaide grasmat. Laten we er dus samen voor zorgen dat de robotmaaiers hun werk goed kunnen doen. Wanneer de maaiers vast komen te zitten, hebben ze niet genoeg tijd om het volledige veld te maaien. Bovendien kan er materieel beschadigen en op het veld achterblijven.

 

Het is jammer dat we deze regels moeten handhaven, omdat de meeste teams wel netjes opruimen. Laat het veld netjes achter en spreek elkaar erop aan als dit niet gebeurt. Samen zijn wij HVCH en kunnen we ervoor zorgen dat dit goed gaat! 

 

 

Mocht je een vastgelopen robotmaaier aantreffen, ga niet zelf aan de slag. De messen zijn vlijmscherp en de machine weegt zo'n 80 kilogram. Meld dit bij HVCH.

Laatste programma en uitslagen
Jeugd Senioren
Eerstvolgende wedstrijd HVCH 1
zondag
24 sep.
14:30 uur
HVCH
Halsteren
Eerstvolgende wedstrijd HVCH VR1
zondag
24 sep.
11:30 uur
HVCH VR1
Woezik VR1
Mijn teams
Klik op wijzig om 'Mijn teams' te bewerken.
Hoofdsponsor
Hoofdsponsor Jeugd
Hoofdsponsor Vrouwen en Meisjes