Algemeen
19 juli 2022
samengaan sponsoring HVCH-SPH
Lees verder...

SPH en sponsorcommissie HVCH gaan samen verder

 

De besturen van HVCH en SPH hebben besloten om hun sponsoractiviteiten voor HVCH samen te voegen. Met deze stap volgen ze het advies van de werkgroep die op verzoek van beide besturen hiernaar gekeken heeft. Belangrijke voordelen zijn dat er geen dingen onnodig dubbel gebeuren en er in de organisatie van SPH veel kennis voor de club benut kan worden. We gaan ervan uit dat 1+1 in dit geval geen 2 is, maar 3 wordt!

Danny van Asperen zal het proces begeleiden en als aanspreekpunt voor sponsoring optreden. Hij wordt daarbij ondersteund door Marcel Bonte (kleding), Jan Markus en Hans Kleijngeld (reclameborden). 

Vanuit SPH zal voorzitter Anthony van Bakel alsmede zijn mede bestuursleden Ans van Venrooij en Adri vd Akker ook in de toekomst zich in blijven zetten voor sponsoractiviteiten.

Regelmatig zullen we sponsoren en leden op de hoogte houden van het verloop van het proces. 

 

We willen Marcel bedanken voor het feit dat hij jaren de kar alleen heeft moeten trekken en zijn blij dat hij betrokken blijft door de clubkleding te verzorgen. Ook zijn we verheugd dat Jan en Hans de gehele reclameboarding gaan doen. Heren, heel veel succes! 

 

Als je vragen hebt over sponsoring of als je zelf een bijdrage wilt leveren aan de sponsoractiviteiten, neem dan contact op met Danny via sponsoring@hvch.nl

 

Bestuur HVCH, Bestuur SPH

Laatste programma en uitslagen
Jeugd Senioren
Eerstvolgende wedstrijd HVCH 1
zondag
28 aug.
14:30 uur
Unitas'30
HVCH
Mijn teams
Klik op wijzig om 'Mijn teams' te bewerken.
Hoofdsponsoren