Senioren
17 maart 2021
Selectie heren update
Lees meer...

In het hele land gelden er nog altijd extra maatregelen om het coronavirus in te dammen. Ook bij HVCH ondervinden we daar de vervelende gevolgen van. Half oktober 2020 werden alle amateurcompetities al stil gelegd door een nieuwe lockdown. De KNVB heeft inmiddels besloten het voetbalseizoen van de amateurs (net als vorig jaar) voortijdig te beëindigen en alle uitslagen te schrappen. Dat betekent automatisch dat de indeling van alle amateurklassen het komend seizoen precies hetzelfde zal zijn.

 

HVCH heren 1 zal daarom in het komende seizoen weer in de eerste klasse C uitkomen en aantreden tegen NEC, Leones, EFC, Rhode, Alverna, Best Vooruit, Nemelaer, FC Eindhoven AV, Woezik, SV TOP, Erp, Brabantia en Berghem Sport. 

 

De technische commissie heeft niet stil gezeten in de noodgedwongen voetballoze periode. Getraind werd er daar waar het mogelijk was en is. Ook de voorbereidingen voor komend seizoen zijn al langere tijd in volle gang. Hoofdtrainer Roy de Haan verlengde zijn contract en zal komend seizoen bijgestaan worden door Robin van Eldijk als assistent trainer. De huidige assistent en trainer van JO19-1 Hein Lamers zal komend seizoen heren 2 onder zijn hoede nemen. 

Daarnaast blijft de huidige spelersgroep van HVCH 1 en 2, zoals het er nu uitziet, grotendeels intact. Vooralsnog stoppen aan het einde van dit seizoen Robin van Eldijk (wordt assistent trainer HVCH 1), Joey Vissers en Remy Strik. Vanuit de JO19-1 maken 10 spelers de overstap naar de selectie. 

 

Als aanvulling op de huidige groep komt Jesse van der Putten over van OJC Rosmalen. Jesse woont in Berghem en speelde in het verleden ook voor Jong NEC. Wij wensen Jesse veel succes bij HVCH. 

 

We hopen dat we snel weer met de voltallige selectie het veld op kunnen en ons voor kunnen gaan bereiden op competitief voetbal voor het seizoen 2021-2022.  

 

Laatste programma en uitslagen
Jeugd Senioren
Eerstvolgende wedstrijd HVCH 1

Geen wedstrijd op het programma.

Mijn teams
Klik op wijzig om 'Mijn teams' te bewerken.
Hoofdsponsoren