Jeugd
14 november 2021
Sponsoring JO17-3
Lees verder...

HVCH JO17-3 is heel erg blij dat we door Bouw en Timmerbedrijf Robert Lange en NobraCars Uden BMW dealer in het nieuw zijn gestoken. We zullen de schitterende  tenues met trots dragen.

 

HVCH JO17-3 is een team waarin presteren en gezelligheid samen gaan. Ze komen dit jaar uit in de 4e klasse en staan daar na de eerste wedstrijden boven aan de ranglijst. Hopelijk weten ze dat tot aan het eind van het seizoen vol te houden, zodat de platte kar besteld kan worden!

 

Bouw- en Timmerbedrijf Robert Lange is een eenmanszaak uit Heesch met 35 jaar ervaring waarbij vakmanschap voorop staat. Je bent hier aan het juiste adres voor je kleine en grote verbouwingen en timmerwerken.

NobraCars Uden is sinds 1978 officieel BMW dealer in de regio. Met hun expertise en ervaring dragen ze bij aan de regio die voor hun klanten als thuis voelt. Zo blijven ze zich verbinden met zowel nieuwe, als lang bestaande relaties.  Zowel zakelijk als particulier zijn zij het vertrouwde adres voor alles wat met BMW en MINI te maken heeft.

 

Namens alle spelers, leiders en ouders hartelijk dank voor de tenues!

 

Laatste programma en uitslagen
Jeugd Senioren
Eerstvolgende wedstrijd HVCH 1
zondag
05 dec.
14:00 uur
HVCH 1
Leones 1
Mijn teams
Klik op wijzig om 'Mijn teams' te bewerken.
Hoofdsponsoren