Algemeen
29 april 2023
Start onderhoud van de velden op 1 mei
Let op! Wijzigingen in trainingsvelden!

Om bij de aanvang van het nieuwe seizoen weer te kunnen beschikken over goede grasvelden wordt gestart met het jaarlijks onderhoud op maandag 1 mei.

 

Dit betekent dat:

-          Vanaf maandag 1 mei zijn de trainingsvelden 6, 7, 8 en 9 niet meer beschikbaar tot aanvang van het nieuwe seizoen. Eerste trainingen op gras zijn weer mogelijk vanaf 12 augustus.

 

-          De trainingen (op gras) die de komende weken nog plaatsvinden worden verschoven naar de velden 3, 4 en 5. Uit het trainingsschema:

o   Veld 6 wordt dan veld 3,

o   Veld 7 wordt veld 4,

o   Veld 8 wordt veld 5,

o   Veld 9 wordt de strook achter veld 5.

o   Houd svp rekening met elkaar en gun elkaar de ruimte,

o   Er is geen verlichting op de velden 3, 4 en 5, dus de latere trainingen hebben daar helaas last van. Ook hier geldt: zoek samen naar een oplossing svp.

 

-          Ook veld 1 zal op de schop gaan vanaf begin mei voor groot onderhoud. De laatste weekenden van dit seizoen wijken we daarom uit naar het kunstgrasveld, ook voor de wedstrijden van de senioren selecties.

 

-          Velden 3, 4 en 5 gaan ook in onderhoud, en wel vanaf maandag 19 juni. Dit betekent dat de laatste training en/of wedstrijd op gras mogelijk is ook 18 juni.

 

Op deze manier hopen we alle velden weer bespeelbaar te hebben met ingang van het nieuwe seizoen. Zie onderstaand het bijbehorende schema. Daarin zie je ook de nog resterende voetbalactiviteiten.

 

Noteer ook alvast in je agenda: zaterdag 1 juli Nieuwe Teams Dag voor alle jeugdteams.

 

Laatste programma en uitslagen
Jeugd Senioren
Eerstvolgende wedstrijd HVCH 1
zondag
03 mrt.
14:30 uur
HVCH
Wittenhorst
Eerstvolgende wedstrijd HVCH VR1
zondag
03 mrt.
11:30 uur
HVCH VR1
V.V. Schaesberg VR1
Mijn teams
Klik op wijzig om 'Mijn teams' te bewerken.
Hoofdsponsor
Hoofdsponsor Jeugd
Hoofdsponsor Vrouwen