Algemeen
5 september 2023
Stem op HVCH bij Rabo ClubSupport
Stemmen kan vanaf 4 september.

Als coöperatieve bank geeft Rabobank ieder jaar een deel van hun resultaat terug aan vereningingen in de regio. Dit bedrag wordt bepaald op basis van stemmen. HVCH doet ook weer mee met de Rabo Clubsupport. Met uw stem kunt u HVCH helpen. 

 

Ons doel
Vanuit de vereniging is een drietal personen bezig met de uitstraling van onze accommodatie, werkgroep "sfeerbeleving". Dat bestaat enerzijds uit het mooier, gezelliger en warmer aankleden van ons gebouw, anderzijds willen we uitingen aanbrengen die toezien op waarden en normen op ons sportpark, binnen onze vereniging. Actueel onderwerp het gedrag op/buiten het veld, met (ludieke maar serieuze) uitingen willen we dat onder de aandacht brengen.

 

Vorig jaar
Een heel actueel onderwerp. Als vereniging worden we (na Corona) opnieuw "overvallen" door onzekerheden en hoge kosten, in dit geval het gevolg van hoge inflatie en sterke stijging van energieprijzen. Belangrijk om die kosten terug te dringen maar evenzeer belangrijk vanuit onze maatschappelijke functie om onze accommodatie zo snel mogelijk en zoveel als mogelijk te verduurzamen. Daartoe is onderzoek en budget benodigd.

 

Stemmen

Vanaf 4 september kan er weer gestemd worden. Gebruik de Rabo-App en zoek bij clubs naar HVCH. Of ga naar rabobank.nl/clubsupport. Selecteer bij regio 'Oss Bernheze' en zoek naar 'HVCH'. Met uw steun kunnen we onze club nog een stukje mooier maken!

Laatste programma en uitslagen
Jeugd Senioren
Eerstvolgende wedstrijd HVCH 1

Geen wedstrijd op het programma.

Eerstvolgende wedstrijd HVCH VR1
zondag
22 sep.
11:30 uur
HVCH VR1
Woezik VR1
Mijn teams
Klik op wijzig om 'Mijn teams' te bewerken.
Hoofdsponsor
Hoofdsponsor Jeugd
Hoofdsponsor Vrouwen