Algemeen
4 september 2024
Stem op HVCH bij Rabo ClubSupport
Stemmen kan vanaf 2 september.

Als coöperatieve bank geeft Rabobank ieder jaar een deel van hun resultaat terug aan vereningingen in de regio. Dit bedrag wordt verdeeld op basis van stemmen. HVCH doet ook weer mee met de Rabo Clubsupport. Met uw stem kunt u HVCH helpen. 

 

Ons doel
Het opleiden en ontwikkelen, maar ook verbinden van jeugd. Dit is een continu proces, in de jongste jeugd worden mooie stappen gezet. Dat voortzetten en uitbreiden naar de leeftijdscategorie 13-19 jaar (een lastige leeftijd, waarin veel kinderen stoppen met sporten), vergt investeringen in geschoolde begeleiding en faciliteiten. In de volle breedte, op alle teams en zeker niet alleen op voetbaltechnisch gebied, maar ook op het gebied van sociale veiligheid. Met investeringen willen we ook de afhankelijkheid van individuen verkleinen.

 

Vorig jaar
Vanuit de vereniging is de werkgroep sfeerbeleving bezig met de uitstraling van onze accomodatie. Dat bestaat enerzijds uit het mooier, gezelliger en warmer aankleden van ons gebouw, anderzijds willen we uitingen aanbrengen die toezien op waarden en normen op ons sportpark, binnen onze vereniging. Actueel onderwerp is het gedrag op en buiten het veld, met (ludieke maar serieuze) uitingen willen we dat onder de aandacht brengen.

 

Stemmen

Vanaf 2 september kan er weer gestemd worden. Gebruik de Rabo-App en zoek naar "Rabo Clubsupport" Zoek bij de deelnemende verenigingen naar HVCH. Of ga naar rabobank.nl/clubsupport. Selecteer bij regio 'Oss Bernheze' en zoek naar 'HVCH'. Met uw steun kunnen we onze club nog een stukje mooier maken!

Laatste programma en uitslagen
Jeugd Senioren
Eerstvolgende wedstrijd HVCH 1
zondag
03 nov.
14:30 uur
HVCH 1
Unitas'30 1
Eerstvolgende wedstrijd HVCH VR1
dinsdag
22 okt.
20:00 uur
HVCH VR1
Prinses Irene VR1
Mijn teams
Klik op wijzig om 'Mijn teams' te bewerken.
Hoofdsponsor
Hoofdsponsor Jeugd
Hoofdsponsor Vrouwen