Senioren
27 augustus 2023
Sterke seizoensstart HVCH 1.
HVCH - Dongen: 2-2, lees verder…

In een stralende zon op sportpark De Braaken vond de eerste wedstrijd van het seizoen plaats voor HVCH. Tegenover de titelkandidaat Dongen toonden de Heeschenaren goed voetbal en werd bovendien in blessuretijd een punt uit het vuur gesleept.

 

De wedstrijd begon met een sterk georganiseerd HVCH, wat al snel resulteerde in een doelpunt. Na een kwartier spelen was het Rob van de Ven die het net wist te vinden en de thuisploeg op een verdiende voorsprong zette.

 

Dongen liet echter zien waarom ze als titelkandidaat werden beschouwd. Zij voerden de druk op en na een half uur spelen wist Robert Mutzers het evenwicht te herstellen door de gelijkmaker te scoren.

 

HVCH leek nauwelijks de kans te krijgen om van deze tegenvaller te herstellen, want al snel daarna, nog voor het rustsignaal, zette Jan Gerrits Dongen op voorsprong, wat voor een kanteling in het spel zorgde.

 

In de rust zette trainer Marc van de Ven en een ander om. Na de pauze stonden de blauw-witten een stuk aanvallender op het veld. Dit resulteerde in meerdere kansen. Zo was Rob van de Ven dichtbij zijn tweede goal van de dag, maar zijn inzet raakte helaas de onderkant van de lat. Ondanks deze pech bleef HVCH vasthouden aan hun offensieve spel.

 

De wedstrijd bleef spannend en de 1-2 stand leek lange tijd ook de eindstand te worden. Maar in de 93ste minuut viel het kwartje eindelijk de goede kant op voor HVCH. Sjoerd Schobbers wierp de bal ver in en vond basisdebutant Jari van Erp. Met een schitterend diagonaal schot liet hij de doelman van Dongen kansloos en bracht hij de stand gelijk, waarmee de Heeschenaren een verdiend punt binnensleepten en beloond werden voor hun veerkracht.

 

Link naar alle foto's: https://www.ruudschobbers.com/Soccer/2023/HVCH-Heren-1/20230827-HVCH-1-Dongen-1-2-2/

 

 

Laatste programma en uitslagen
Jeugd Senioren
Eerstvolgende wedstrijd HVCH 1
zondag
24 sep.
14:30 uur
HVCH
Halsteren
Eerstvolgende wedstrijd HVCH VR1
zondag
24 sep.
11:30 uur
HVCH VR1
Woezik VR1
Mijn teams
Klik op wijzig om 'Mijn teams' te bewerken.
Hoofdsponsor
Hoofdsponsor Jeugd
Hoofdsponsor Vrouwen en Meisjes