Algemeen
27 juni 2024
Trainersdiploma voor Tom School en Wilco Schrijvers
Lees verder…

Wilco Schrijvers en Tom School hebben na een jaar hard zwoegen hun diploma behaald. Wilco, al jaren als trainer actief binnen HVCH, heeft het diploma VKC behaald. Hij zal komend jaar trainers, zowel niet als meer ervaren, begeleiden. Hoe maak je een trainingsopbouw, hoe bereid je een training voor,  hoe ga je met de kinderen en weerstanden om. Het is meer dan alleen klankbord zijn. Hij zal ook dan bij de trainingen aanwezig zijn. Wilco zal er zijn voor alle trainers niet alleen selectietrainers. Maak je behoefte bij hem kenbaar en Wilco zal samen met jou de begeleiding vorm geven.


Tom School is ook al enige jaren als (assistent) trainer betrokken bij de jeugdopleiding. Na eerder al de pupillen cursus gedaan te hebben is hij nu geslaagd voor het VC2 diploma (vroeger heette dat TC3 of UEFA C). Een intensieve opleiding waar Tom serieus veel energie in heeft gestopt. Hij staat aan het begin van een mogelijke trainers carrière maar heeft de afgelopen seizoen al een grote positieve ontwikkeling doorgemaakt. Komend seizoen zal hij weer JO15-1 gaan trainen. 


Beiden zijn zeer betrokken bij de jeugdopleiding van HVCH en hebben al jaren een hele positieve rol daarin gespeeld. Eigen leden waar de club blij mee kan zijn! Beiden veel plezier gewenst in jullie rollen komend seizoen. 

Laatste programma en uitslagen
Jeugd Senioren
Eerstvolgende wedstrijd HVCH 1

Geen wedstrijd op het programma.

Eerstvolgende wedstrijd HVCH VR1
zondag
22 sep.
11:30 uur
HVCH VR1
Woezik VR1
Mijn teams
Klik op wijzig om 'Mijn teams' te bewerken.
Hoofdsponsor
Hoofdsponsor Jeugd
Hoofdsponsor Vrouwen