Algemeen
18 augustus 2022
trainingsschema op de site
actuele indelingen op deze site

Vanaf 29 augustus 2022 kan er weer getraind worden voor het nieuwe seizoen door alle teams, zowel jeugd als senioren.

 

De eerste weken zal het kunstgrasveld nog niet beschikbaar zijn ivm vervanging:  de teams die op 'veld 2' ingedeeld staan zullen hun trainingen tot mid september op veld 4 en 5 kunnen doen. De doelgebieden moeten hierbij nog wel gespaard worden!

 

Het actuele trainingsschema voor het seizoen 2022-2023,  de Kleedkamerindeling en een dag-teamoverzicht zijn te vinden op de bekende plekken op deze site: zowel in de kolom 'Jeugd' als 'Senioren'.

 

Hier zijn ook de slechtweerschema's te vinden:  

  • Als het slecht weer is, maar de omstandigheden niet super extreem zijn, wordt alleen veld 6 uit het trainingsschema verwijderd. Velden 7, 8 en 9 blijven dan wel beschikbaar om te trainen. Alle teams kunnen dan trainen op hun normale dag, maar exacte tijden en veldindeling kunnen gewijzigd zijn! Dit is het standaard slechtweer-schema.
  • Als de staat van alle grasvelden te slecht is om verantwoord te trainen, geldt het ‘alleen kunstgrasschema’.  In dat geval trainen alleen de selectieteams. Check de tijden, want deze kunnen gewijzigd zijn.

We houden jullie via de site op de hoogte van de voortgang van de vervanging van het kunstgrasveld. 

 

Tevens nog een paar extra oproepen aan iedereen:

  • houd rekening met elkaar en gun elkaar de ruimte; zeker op de woensdag- en donderdagavond is het erg druk op de velden. Zorg dat iedereen op een goede manier zijn trainingen met plezier kan doen.
  • SPAAR VELD 6! Veld 6 is een wedstrijdveld waar we ook op moeten trainen om iedereen de ruimte te geven. Ontzie dit veld echter maximaal! Als er plaats is op veld 7, 8 of 9, ga daar dan trainen ipv op veld 6 (ook al sta je daar ingedeeld). Bij slecht weer: niet op veld 6. En tenslotte: loop niet via veld 6 naar de de achterste velden, maar achter de doelen langs. Dank jullie wel!
  • Ruim na de training alle materialen en doelen op: de robotmaaiers moeten vrij baan hebben. Ruim je de doelen niet op, dan blijven ze in de netten hangen. De opstelplaatsen zijn duidelijk gemarkeerd. 
  • En: gebruik van geluidboxen is NIET  toegestaan bij de trainingen. 

Allemaal veel plezier en succes gewenst bij de trainingen.

 

Bestuur HVCH

 

Laatste programma en uitslagen
Jeugd Senioren
Eerstvolgende wedstrijd HVCH 1
zondag
02 okt.
14:30 uur
HVCH
Longa '30
Mijn teams
Klik op wijzig om 'Mijn teams' te bewerken.
Hoofdsponsoren