Algemeen
3 juni 2020
Trainingsschema's aangepast
Meer teams willen de trainingen oppakken en dus is er (weer) een nieuw trainingsschema gemaakt

Beste trainers, leiders, coördinatoren en spelers,

 

We zijn heel blij dat we na de succesvolle herstart van de trainingen bij de jeugd, nu ook het groene licht kunnen geven aan de seniorenteams om weer te gaan trainen.

Hierbij gelden dezelfde beperkingen en voorwaarden als reeds toegepast voor de jeugd van 13 -19, dus:

  • anderhalve meter afstand houden,
  • geen wedstrijdvormen in de training,
  • geen gebruik van kleedkamers, massageruimte en douches,
  • geen toeschouwers,
  • thuis naar het toilet en handen wassen,
  • heb je gezondheidsklachten, dan kom je niet,
  • alle overige maatregelen zoals al op de site van de club aangegeven. 
     

Het trainingsschema, zoals dat geldt tot nader order en in principe tot aan de zomervakantie, kun je vinden onder Jeugd - Trainingsschema en onder Senioren - Trainingsschema op de website.

 

Mogelijk dat we voor de jeugd JO 14 – JO 19 binnenkort ook gaat trainen met nieuwe (concept) teams, voorlopig echter nog met de huidige teamsamenstelling.

 

In het schema is zoveel mogelijk uitgegaan van de door jullie aangegeven voorkeurstijden. Helaas is dat niet alle gevallen passend te maken ivm de beschikbaarheid van de velden en de scheiding tussen opkomende en afgaande teams. Staat je team nog niet ingedeeld en wil je alsnog trainen, laat het dan weten.

 

LET OP: Voor de grasvelden 1, 4 en 5 die ingezet worden voor trainingen geldt dat alleen het gebied tussen de beide 16 meterlijnen gebruikt mag worden! Dus in geen gevallen de grote doelen en het gebied tussen achterlijn en zestienmeterlijn. Houd je daar aan zodat we straks nog steeds goede velden hebben als we weer aan het nieuwe seizoen kunnen beginnen. Ruim materialen zoals kleine doelen altijd op aan het eind van je training en zet ze op de aangegeven plaatsen terug: zo kan de robotmaaier na de training ook weer zijn werk doen.

 

Namens het hele bestuur wensen we  iedereen weer heel veel voetbalplezier toe! Zorg dat je gezond blijft en weer snel fit wordt.

Laatste programma en uitslagen
Jeugd Senioren
Eerstvolgende wedstrijd HVCH 1
dinsdag
10 aug.
20:00 uur
JULIANA'31
HVCH 1
Mijn teams
Klik op wijzig om 'Mijn teams' te bewerken.
Hoofdsponsoren