Algemeen
21 mei 2022
Twan Vrijsen verenigingsman
Lees meer...

Traditiegetrouw wordt tijdens de nieuwjaarsreceptie de verenigingsman/-vrouw van het jaar bekend gemaakt. Een vrijwilliger die in een heel grote groep vrijwilligers opvalt door zijn of haar inzet. Vanwege corona is de titel twee jaar lang in handen geweest van Carolien Florussen. Hoog tijd om de wisseltrofee door te geven. Wat is er dan mooier om dat te doen tijdens de vrijwilligersbedankavond. 
Vrijdag 20 mei werden alle vrijwilligers van HVCH uitgenodigd voor een BBQ en een gezellige avond in de kantine. Voorzitter Laurens Gloudemans nam het woord om alle vrijwilligers te bedanken voor hun inzet en om de nieuwe verenigingsman bekend te maken. Dit jaar is deze eer voor Twan Vrijsen. Twan is al jaren actief als jeugdtrainer/-leider. Hij traint dit seizoen de JO10-1, inmiddels JO11-6. En daarnaast is hij op de achtergrond onmisbaar voor HVCH. Zo gaat er elk moment een nieuwe editie van ons magazine Blauw Gras naar de drukker, waar Twan een zeer grote bijdrage aan levert. Ook heeft hij dit seizoen een grote bijdrage geleverd aan de voetbalcontracten van de mini's. Twan is altijd positief gestemd, wil alles graag goed doen. Toch heeft hij een motto: 'Better done than perfect', wat de voorzitter regelmatig herhaalt.
Twan, gefeliciteerd met je benoeming!

Het bestuur dankt de Vriendenkring, Stichting Promotie HVCH, de Club van 50, de spelers van HVCH 1 en het kantinepersoneel voor hun bijdrage tijdens onze vrijwilligeravond.

Laatste programma en uitslagen
Jeugd Senioren
Eerstvolgende wedstrijd HVCH 1
zondag
04 dec.
14:00 uur
Sportclub Silvolde
HVCH
Mijn teams
Klik op wijzig om 'Mijn teams' te bewerken.
Hoofdsponsoren