Senioren
31 maart 2023
Twee nieuwe aanwinsten voor HVCH
Aram Pusters en Hugo van den Nieuwenhof maken de overstap.

HVCH mag komend seizoen twee nieuwe speler verwelkomen: Aram Pusters van TOP en Hugo van den Nieuwenhof van Blauw Geel '38.

 

Voor de 30-jarige Pusters is het een bijzondere overstap, hij is namelijk een echte TOP-jongen. Hij debuteerde op jonge leeftijd voor het eerste elftal van de amateurs en maakte in 2015 zelfs de overstap naar de profs van FC Oss. Na één seizoen in de Jupiler League keerde hij terug bij het amateurelftal, waar hij inmiddels al jaren de aanvoerder en beste speler van het team is. De spits vertelt hoe HVCH op het goede moment kwam.

 

"Ik was aan het nadenken over mijn toekomst en was niet meer zo tevreden bij TOP. Ik ben benaderd door HVCH en heb een gesprek gehad met de TC en trainer en dat beviel me wel. Ze vertelden me dat ze een type als mij zoeken. Ik heb natuurlijk een lange mooie periode bij TOP gehad, maar voor mij is dit nu het beste.”

 

Tekst gaat verder onder de foto.

De tweede aanwinst voor HVCH is Hugo van den Nieuwenhof. De centrale verdediger / middenvelder uit Erp komt over van derdedivisionist Blauw Geel'38.

 

Als jong talent is Hugo al vroeg opgepikt door FC Den Bosch en na daar de jeugdopleiding grotendeels te hebben doorlopen heeft Hugo de stap gemaakt naar Blauw Geel'38 in Veghel, waar de 22-jarige speler nu enkele seizoenen actief is in de eerste selectie. 

 

Trainer Marc van de Ven is in zijn nopjes met de tweede versterking voor de club uit Heesch. "Hugo is met zijn voetballend vermogen en leiderschapskwaliteiten een speler die van meerwaarde voor ons is, we zijn dan ook erg blij dat hij voor HVCH heeft gekozen."

Laatste programma en uitslagen
Jeugd Senioren
Eerstvolgende wedstrijd HVCH 1
zondag
24 sep.
14:30 uur
HVCH
Halsteren
Eerstvolgende wedstrijd HVCH VR1
zondag
24 sep.
11:30 uur
HVCH VR1
Woezik VR1
Mijn teams
Klik op wijzig om 'Mijn teams' te bewerken.
Hoofdsponsor
Hoofdsponsor Jeugd
Hoofdsponsor Vrouwen en Meisjes