Senioren
5 maart 2024
Twee nieuwe sponsoren voor HVCH 10
Walboomers & Timmers makelaars en Van Heugten Verzekerd zorgen voor nieuwe tenues...

De spelers van HVCH10 zijn dit seizoen geweldig bezig, mede namens de nieuwe, nodige en fraaie tenues waarvoor 2 nieuwe sponsoren te bedanken zijn: Walboomers & Timmers woning-/bedrijfsmakelaars en Van Heugten Verzekerd.

 

Walboomers & Timmers woning-/bedrijfsmakelaars zijn ervaren makelaars die niet alleen werkzaam zijn als woningmakelaars, maar ook als taxateurs en bedrijfsmakelaars. Met een gecombineerde ervaring van meer dan 50 jaar draait Walboomers & Timmers makelaardij al lang mee in de woningmarkt van Heesch en omstreken zowel in verkoop, aankoop, advies, bemiddeling, beheer en taxatie.

 

Van Heugten Verzekerd adviseert en verzekert al sinds 1990 en heeft zich ontwikkelt tot een allround financieel adviesbureau voor particulieren en bedrijven en adviseren en bemiddelen op het gebied van schadeverzekeringen, levensverzekeringen, hypotheken en bankzaken. Door de kennis van de lokale markt heeft Van Heugten Verzekerd een netwerk opgebouwd van particulieren, ondernemers, werkgevers en werknemers. Van Heugten Verzekerd. Heel zeker.

 

Walboomers & Timmers woning-/bedrijfsmakelaars en Van Heugten Verzekerd, bedankt!

Laatste programma en uitslagen
Jeugd Senioren
Eerstvolgende wedstrijd HVCH 1
zondag
21 apr.
14:30 uur
Nemelaer
HVCH
Eerstvolgende wedstrijd HVCH VR1
zondag
21 apr.
12:15 uur
Nooit Gedacht VR1
HVCH VR1
Mijn teams
Klik op wijzig om 'Mijn teams' te bewerken.
Hoofdsponsor
Hoofdsponsor Jeugd
Hoofdsponsor Vrouwen