Jeugd
23 juni 2024
Uitgifte kleding, inleveren sleutels en inname leidersjassen op nieuwe teamsdag 29 juni
Sponsoren gezocht voor een aantal teams!

Afgelopen week is de teamkleding ingeleverd. Met een heleboel vrijwilligers zijn de ingeleverde kledingtassen gecontroleerd op kwaliteit. We hebben helaas kleding weg moeten gooien omdat het stuk, incompleet of verouderd is. 


Gelukkig hebben we 44 van de 52 JO/MO teams, voor komend seizoen kunnen voorzien van passende kleding. Helaas niet alle teams, vandaar dat we iedereen alvast willen informeren vóór de teamsdag van 29 juni aanstaande. Dan kunnen de teams alvast rondvragen of er een sponsor is die hen wil voorzien van kleding.  


De volgende teams hebben we niet kunnen voorzien van teamkleding: 
JO8-2 
JO8-3 
JO8-6 
JO9-5 
JO9-6 
JO11-6 
JO13-1 
JO13-4 

Heb je een sponsor, of ben je een sponsor, die één of meerdere van bovenstaande teams wil voorzien van een nieuw HVCH-tenue? Neem dan contact op met sponsoring@hvch.nl voor de mogelijkheden en kosten. Anders staat Macron je graag te woord tijdens de teamsdag. Dan is er ook de mogelijkheid om alles meteen te passen en te bestellen. 


Uitgifte teamkleding
De teams, waarvoor wel kleding beschikbaar is, krijgen deze op de nieuwe teamsdag uitgereikt direct na afloop van de geplande sessie per lichting in de hal bij de hoofdentree. De eerder aangekondigde uitgifte op 6 juli komt daarmee te vervallen. 


Inleveren sleutels lockers en ballenrekken jeugdteams 
Voor degenen die dat nog niet hebben gedaan, dienen de sleutels op de nieuwe teamsdag te worden ingeleverd. Zorg dat de materialen volledig zijn en de locker schoon en opgeruimd is, dat de hesjes zijn gewassen en aantallen kloppen corresponderen met hetgeen dat aan het begin van het seizoen is uitgegeven. Vergeet niet je privé spullen eruit te halen, anders ben je ze kwijt! 


Inleveren leidersjassen 
Ben je vanaf volgend seizoen geen leider meer? Zorg dan dat je de leidersjas inlevert op de nieuwe teamsdag in de hal bij de hoofdentree. 


Groet, 
De Kleding- en materialen commissie

Laatste programma en uitslagen
Jeugd Senioren
Eerstvolgende wedstrijd HVCH 1

Geen wedstrijd op het programma.

Eerstvolgende wedstrijd HVCH VR1
zondag
22 sep.
11:30 uur
HVCH VR1
Woezik VR1
Mijn teams
Klik op wijzig om 'Mijn teams' te bewerken.
Hoofdsponsor
Hoofdsponsor Jeugd
Hoofdsponsor Vrouwen