Algemeen
28 december 2022
Uitloting obligaties 2022
Lees verder...

Zoals opgenomen in het reglement uitgifte obligatielening, welke is vastgesteld op 11 september 2015, heeft onlangs de 7e uitloting van certificaten plaatsgevonden. Er zijn 137 nummers getrokken welke bijgaand worden gepubliceerd. 

 

De houders van de certificaten zijn opgenomen in een zogenaamd obligatieregister en zijn derhalve ook bij onze penningmeester bekend. Hij zal, op basis van het bij inschrijving aangegeven mailadres, uitloting van de nummers (zoveel mogelijk) persoonlijk kenbaar maken bij de obligatiehouders en hierbij verdere procedure nader toelichten. Zo dienen de houders van de betreffende nummers de certificaten binnen een termijn van 12 maanden ter aflossing / uitbetaling (formeel) aan te bieden. Op basis van jullie eigen administratie zijn jullie uiteraard vrij je te melden bij de penningmeester, Rob van Aalst (penningmeester@hvch.nl), voor eventuele vragen omtrent verdere procedure.

 

De uitloting heeft tot dit jaar plaatsgevonden in samenspraak met Notariskantoor Groeneweg, dit jaar is de uitloting voor een eerste keer verricht in samenspraak met PPH Notarissen. Wij danken PPH Notarissen voor de verrichte werkzaamheden in deze. Het notariskantoor in Heesch is sinds jaar en dag gevestigd in de pastorie van de de Petrus Emmaus Parochie, begin 2023 verhuist PPH Notarissen naar het voormalige pand van Rabobank aan de Schoonstraat 1 te Heesch. Wij wensen PPH Notarissen heel veel succes en plezier op hun nieuwe werkplek in het centrum van Heesch.

 

Overzicht uitloting certficaten 2022

Laatste programma en uitslagen
Jeugd Senioren
Eerstvolgende wedstrijd HVCH 1
zondag
03 dec.
14:30 uur
HVCH
EVV Echt
Eerstvolgende wedstrijd HVCH VR1
zondag
03 dec.
13:00 uur
FC Tilburg VR1
HVCH VR1
Mijn teams
Klik op wijzig om 'Mijn teams' te bewerken.
Hoofdsponsor
Hoofdsponsor Jeugd
Hoofdsponsor Vrouwen en Meisjes