Algemeen
25 maart 2020
update 6: Sportpark dicht ivm Corona
Lees verder...

Update 31-3-2020: Iedereen heeft het waarschijnlijk wel meegekregen: de beperkende maatregelen blijven geldig tot zeker 28 april van dit jaar. Dus ook de sportparken blijven minimaal tot die tijd dicht. Er wordt nog steeds gecontroleerd op overtredingen, dus ga niet met je vrienden een potje voetballen op het sportpark, maar blijf ook op eventuele andere veldjes ver genoeg van elkaar verwijderd. Voor jezelf en die ander.

 

De KNVB heeft gisteren naar aanleiding van deze beperkingen bepaald dat het totale amateurseizoen 2019-2020 afgelopen is. Er komen geen heren-, dames- of jeugdteams meer in actie dit seizoen in de veld-, zaal- of bekercompetitie. Er worden geen eindstanden bepaald. Hierdoor zijn er geen kampioenen, promoveert en degradeert er ook niemand. Alle clubs beginnen dus volgend seizoen weer in dezelfde klasse als waarin ze het afgelopen seizoen actief waren.

Voor sommige teams bij HVCH is dit erg jammer, maar andere zullen wellicht opgelucht zijn... Echter, de gezondheid van iedereen (en natuurlijk in het bijzonder van onze leden) staat voorop!

 

Het totale KNVB-persbericht lezen? Klik dan op onderstaande link: 

https://www.knvb.nl/nieuws/amateurvoetbal/uitgelicht/59781/competities-amateurvoetbal-niet-hervat

 

Even wat leuker nieuws:

Binnenkort starten we met een voetbalchallenge voor onze leden, maar natuurlijk kun je ook andere uitnodigen die misschien nog nooit gevoetbald hebben. Jong en oud kan meedoen en zo houden we onze voetbalskills op orde (óf verbeteren we ze misschien nog een beetje?) Achter de schermen is onder andere Emiel de Haan hier druk mee. Hou dus de website, Facebook en Instagram in de gaten en doe gezellig mee!

 

Ook ons clubmagazine Blauw Gras zal op een andere manier worden "verspreidt" om onze bezorgers geen onnodige risico's te laten lopen. Hierover volgt ook snel meer.

 

Let op elkaar en jezelf; blijf gezond!

 

 

Update 23-3-2020: De overheid heeft bepaald dat we minimaal 1,5 meter van elkaar verwijderd moeten blijven, zeker tot 1-6-2020. Ook mogen er niet meer dan drie personen samenkomen. We hopen van harte dat dit de laatste beperkende maatregel is, maar we houden de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten.

 

Het zijn spannende tijden, voetbalvrienden en -vriendinnen. Blijf vooral thuis. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor die ander! 

 

 

Update 18-03-2020: Vanwege de overheidsmaatregelen is het nu ook verboden om samen te komen op de velden van HVCH en recreatief te gaan voetballen. Er zijn al enkele mensen gisteren door de politie gewaarschuwd, maar een volgende overtreding zal boetes opleveren voor zowel de mensen die komen voetballen als voor HVCH. Breng dus jezelf en HVCH niet in de problemen en houd je aan de voorschriften die de overheid heeft gesteld tot en met 6 april. 

 

Boetes variëren van 95 euro voor voetballers en tot 4000 euro voor HVCH!  

 

Hoe vervelend ook, de poorten en deuren van ons sportpark moeten gesloten blijven! Wij vragen ieders medewerkering hierbij. Alvast bedankt.

 

 

Update 16-03-2020: Gisteren laat in de middag is duidelijk geworden dat het sportpark op last van de nieuwe richtlijnen van het RIVM en de overheid tot 6 april gesloten blijft. 

 

 

Update 15-3-2020:  Afgelopen week kwamen er verscherpte richtlijnen vanuit het RIVM om te proberen het Coronavirus in te dammen. De KNVB heeft deze richtlijnen overgenomen en dus blijft het sportpark gesloten tot in ieder geval 31 maart 2020.

https://www.knvb.nl/nieuws/amateurvoetbal/uitgelicht/59620/tot-en-met-31-maart-geen-voetbal-nederland 

 

 

Update 10-3-2020: Ivm het Coronavirus gaat het sportpark vanaf vandaag op slot. 

De KNVB heeft besloten alle amateurwedstrijden af te lassen tot en met maandag. HVCH geeft hieraan natuurlijk gehoor. Ook is besloten om alle trainingen van deze week per direct (woensdagmiddag tot en met maandagavond) niet door te laten gaan.

Het hele sportpark (inclusief kantine) is dus in ieder geval tot en met maandag gesloten. 

 

We volgen de ontwikkelingen op de voet en houden jullie op de hoogte. 

Bedankt voor ieders begrip en medewerking!

 

https://www.knvb.nl/nieuws/amateurvoetbal/uitgelicht/59592/geen-wedstrijden-brabantse-amateurvoetbal-tot-en-met-maandag 

Laatste programma en uitslagen
Jeugd Senioren
Eerstvolgende wedstrijd HVCH 1
zaterdag
11 apr
18:30 uur
HVCH 1
Leones 1
Mijn teams
Klik op wijzig om 'Mijn teams' te bewerken.
Hoofdsponsoren